Miša Molk takole uživa v pokoju in tole zdaj dela, mnogi ji zares zavidajo

30. 8. 2023
Deli
Miša Molk takole uživa v pokoju in tole zdaj dela, mnogi ji zares zavidajo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Legendarna voditeljica Miša Molk ne skriva, da je bil dopust tako zelo čaroben, da bi prav lahko še kar malo podaljšala.

"Počasi mi gre, zelo počasi … Iz narave na asfalt in med ljudi... ? ? ? S prsti sem migljala več kot sicer, nogce so bile ožuljene, misli so tudi tekle, vendar povsem drugam in drugače. Malo so me zapeljevale knjige, me peljale v zelo raznolike odnose, da sem kljub popolnemu miru še vedno vstopala v življenje drugih. Fiktivno življenje. Ampak, kaj pa je sploh res? Razen lastne percepcije življenja? Ki pa je, s pogledom nekoga drugega, morda popoln nesmisel," je ob koncu svojega dopusta zapisala voditeljica Miša Molk.

Miša Molk se je to poletje poslovila od nacionalne televizije in se odpravila v pokoj in napovedala, da se bo malo potepala in da upa, da bo še vedno tako radovedna, kot je bila nekoč. Zdi se, da ji je načrt uspel, mnogi pa so iz fotografij opazili, da je bila na dopustu zares dobro razpložena.

Katarina Čas ga ne skriva več, zdaj se je že pohvalila, da ima novega in tukaj so prve fotografije

"Urejanje, pravzaprav pospravljanje pisarne je bilo precej zabavno ... Že ko sem na polno odprla predale, po navadi sem jih le na tričetrt, sem našla dve radirki, spenjač, veliko flomastrov, selotejp, luknjač, sponke, ravnilo, diktafon, tudi loščilo za čevlje, pa knofeljce, blazinice proti potenju, škarje in nixon fotoaparat," je bila od odhodu duhovita. Ne, ne, ne... ni le zabavno je tudi nadvse lepo, ljubeznivo in spoštljivo. Ko ti snemalci odnesejo rože v kavalirčka in te ta izjemni kavalir z rožami vred odpelje domov. Hvala vsem! Bilo je vredno. Delovno, ustvarjalno, lepo in tudi zabavno," je takrat zapisala Miša.

No, kdo bi vedel, morda pa bomo Mišo v prihodnje še gladali na malih ekranih. Ne skriva, da ima še vedno željo delati na nacionalni televiziji in morda se zgodi še kakšna zgodba in ji bo jeseni pripadla še kakšna vloga ali oddaja.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan