V taki hiši v Londonu trenutno uživa Tanja Ribič, to vas bo res presenetilo, samo poglejte si jo!

V taki hiši v Londonu trenutno uživa Tanja Ribič, to vas bo res presenetilo, samo poglejte si jo! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
14. 10. 2021

Zdi se, da si je malce skrajšala svoje lase in jih oblikovala v pričesko, ki velja za hit sezone.

Pred kratkim se je naša igralka Tanja Ribič skupaj s soprogom Brankom Đurićem Đurom odpravila v London, kjer je lani snemala Netflixovo serijo Zero Chill. Tokrat ima v Veliki Britaniji obveznosti Branko, ona pa je čas očitno izkoristila tudi za malce pohajkovanja po čudovitem mestu.

Se je spomnite iz Sanjskega moškega? Videz Anje Širovnik je zdaj čisto drugačen, ima pa tudi novo, SUPER službo!

Očitno trenutno oba bivata v nadvse atraktivni hiši, pred katero se je slikala Tanja. Vhodna vrata so nenavadne, svetlo rožnate barve, tla pa so obložena s ploščicami. Zagotovo jima je zelo lepo in uživata v vsakem trenutku.

Sicer pa smo opazili, da ima Tanja malce drugačno pričesko, kot smo je vajeni. Njeni lasje so nekolikanj krajši, a frizura ji zelo lepo pristoji - poleg tega pa je v tej sezoni pravi modni hit.

Že nekaj slavnih dam si je omislilo paža z dolgim fru-frujem, očitno pa je med njimi tudi naša igralka. Paž velja za pričesko, ki z obraza odšteje kar nekaj let. No, Tanja se nam zdi vedno mladostna, tudi če so njeni lasje daljši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Priporočamo