Priljubljeni Modrijani z Blažem Švabom na čelu so zdaj "zakuhali" tole, zraven je tudi znana Slovenka!

28. 11. 2023
Deli
Priljubljeni Modrijani z Blažem Švabom na čelu so zdaj "zakuhali" tole, zraven je tudi znana Slovenka! (foto: Posnetek zaslona Facebook Radio 1)
Posnetek zaslona Facebook Radio 1

Opa, to pa je res nekaj, česar številni niso pričakovali. Ja, še kako znajo presenetiti, se vam ne zdi?

Priljubljeni ansambel Modrijani ima številne oboževalce, tako da slednji komaj čakajo na nova glasbena presenečenja, ki jih seveda redno pripravljajo. Tokrat so presenetili s prav posebnim sodelovanjem - pridružil se jim je namreč duo Maraaya, v okviru katerega sodeluje in soustvarja Marjetka Vovk.

Opa, srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala svojega dragega v akciji, s tem je res presenetila!

Vsi skupaj so "zakuhali" (brez dvoma) novo uspešnico z naslovom Darilo. Ta posebni duet je mogoče najti na albumu Maraaye, ki nosi naslov Pesmi, ki jih piše življenje in ga v posebni verziji Marjetka ter Aleš izvajata na svoji glasbeni turneji.

Po tem, ko ju je Jan Plestenjak povabil k sodelovanju v pesmi 'V naju še verjamem' in sta s Kvatropirci posnela duet 'Življenje', sta se pred najlepšim časom v letu in ob začetku turneje po Sloveniji Maraaya glasbeno prepletla z Modrijani v pesmi 'Darilo'.

Duet so premierno skupaj izvedli v četrtek na druženju z mediji v Ateljeju Šempeter, spremljajoči video pa je s preko 150.000 ogledi že v vrhu t.i. trenda na slovenskem delu YouTuba. "Pesem 'Darilo' govori o eni največjih življenjskih vrednot: najti nekoga, ki se s tabo dobro ujame na skupni življenjski poti. Kakorkoli se zdi klišejsko, je življenjska resnica, da so najlepša darila tista, ki jih ne moreš prijeti," pravi avtorica besedila.

Z malih ekranov se zdaj poslavlja tudi ta znana voditeljica, mnogi so bili začudeni, ko so slišali, da odhaja

Sergej iz Modrijanov je ob tem dodal: "Prav ta skladba najlepše darilo, ki sem ga dobil letos. Hvala Raayu in Marjetki za to lepo pesem, za katero tudi Modrijani komaj čakamo, da jo zapojemo na naših koncertih." In kako so se sploh ustvarjalno zapletli? "Kar nekaj časa smo čakali, da se bo vse primerno poklopilo in to se je zgodilo prav v tej skladbi. Upam, da je to začetek sodelovanja, ki bo - če si sposodim naslov še ene Maraayine uspešnice - trajalo tisoč let," pove glavni moški vokal tega dueta. 

"Modrijani so super fantje, ki na eni strani obvladajo veselice in množice, po drugi strani pa so vokalno tako mogočni, da so najini glasbi dodali še dodatno razsežnost," jih je pohvalila Marjetka. K temu pipišimo še, da so Modrijani v četrtek krstno izvedli še eno neizdano pesem, ki sta jo zanje napisala Raay in Marjetka, kar je še dokaz več, da so se ustvarjalno res dobro ujeli.

BONUS VIDEO: "Joga obraza je veliko več, kot samo tehnika brisanja gub"