Mojca Mavec že razmišlja, kako bi prihranila pri računu za gretje

Mojca Mavec (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
11. 10. 2022

Voditeljica Mojca Mavec je tako kot številni z mislimi že pri računih, ki nas bodo doleteli to zimo, ko naj bi bilo gretje zares drago in to je njena rešitev.

"Pripravljeni na zimo? Manj ogrevanja, več puloverjev s puli ovratnikom!" je zapisala voditeljica Mojca Mavec, ki ne skriva, da je že sicer velika ljubiteljica pulijev, a da se seveda zdi, da jih bo to zimo nosila že toliko več.

"Francoski predsednik jih že nosi namesto bele srajce, da bi poudaril potrebo po zmanjšanju porabe energije, saj vojna v Ukrajini zmanjšuje oskrbo," je še dodala Mojca, ki že ima svojega.

Preberite še: Novinarka POP TV dala odpoved in danes živi takšno pravljico!

Nosi namreč čudovit moder puli, ki je videti zares čudovit. Ta mehka volnena preja, ki nežno objema Mojco se zdi sanjska. Verjetno bodo to zimo mnogi pomislili, da je zdaj čas, da na dan potegnejo tople nogavice, jopice, termofore in ostala topla oblačila, ki bodo še prav prišla v hladnih dneh, ki nas verjetno kmalu čakajo.

Preberite še: Na ušesa nam je prišlo, da se je ta znana Slovenka ločila! To je vse, kar vemo!

No, oktober nas še vedno razvaja z dokaj toplimi dnevi, zato nekaj časa še imamo, da se dobro pripravimo na zimo in če smo dovolj spretni celo sami spletemo kakšen puli in si tako naredimo takšnega, ki je čisto po našem okusu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)