Nastja Gabor je s tem posnetkom osvojila mnoge, številni so komaj verjeli svojim očem!

1. 8. 2023
Deli
Nastja Gabor je s tem posnetkom osvojila mnoge, številni so komaj verjeli svojim očem! (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Ni mogla skriti, kako zelo je ponosna ...

Nastja Gabor in Luka Basi sta glasbeni par, ki je že lep čas del naše estrade. O svoji zasebnosti ne razkrivata prav veliko, a jasno je, da je njuna družinica nadvse srčna, povezana in simpatična. Imata dva otroka, starejšega sina, ki se imenuje Tai, in hčerkico, ki ji je ime Tia. Nastja in Luka bosta tudi kmalu stopila pred oltar (to sta razkrila kar sama), zagotovo pa bosta lepemu dogodku prisostvovala tudi njuna otroka.

Preberite še: Anja Rupel naredila izjemo, še nikoli tako iskreno o svoji hčerki Luni, to pravi za njo ...

No, ponosna mamica Nastja pogosto ovekoveči kak ljubek trenutek, tokrat pa je naredila korak dlje in objavila posnetek njunih otrok. Pokazala je, kako se zabavajo v prostem času. Jasno je, da so ljubitelji narave in da radi kar se da veliko časa preživijo v objemu travnikov in gozdov, poleti pa se radi odpravijo tudi na morje.

Ob tem lahko samo ugotovimo, da malčki zelo hitro rastejo. Zdi se nam, da je Tai podoben svojemu očku (še posebej, ko se nasmehne), medtem ko se Tia zdi izrezana mamica! Oba sta svetlolasa, nagajivi čopki pa mali Tii še kako lepo pristojijo. Njuna mama je poskrbela za to, da sta oba lepo urejena in jasno je, da se pred objektivom še kako dobro znajdeta - tako kot njuna starša.

Morda vas zanima: Opala, Kate Middleton zdaj pokazala svoj pravi obraz (in marsikomu to ni bilo niti malo všeč)

Za zdaj je še prezgodaj ugibati, ali bosta šla po poti staršev in se odločila za kakšno obliko nastopanja. Jasno pa je, da jima bosta tako Nastja kot Luka ob vsakem njunem koraku stala ob strani in jima pomagala po svojih močeh. Oboževalci znanega glasbenega para so navdušeni nad dejstvom, da je njuna družina tako zelo povezana - kar je res lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

BONUS VIDEO: Luka Basi zelo odkrito: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu