Nastja Gabor je v TEJ obleki totalno zažgala, njena napeta zadnjica je v prvem planu

14. 10. 2022
Deli
Nastja Gabor je v TEJ obleki totalno zažgala, njena napeta zadnjica je v prvem planu (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Ah, številnim njenim oboževalcem je ob pogledu na njeno postavo dobesedno zastal dih!

Nastja Gabor je pevka, ki žanje uspehe - tako službeno kot zasebno, zato ni nič nenavadnega, da ima veliko oboževalcev, ki komaj čakajo, da jo zagledajo na odru. Na nastope se vedno pripravi do potankosti, kar seveda vključuje tudi brezhiben videz. Na Instagramu občasno pokaže, kakšne oprave si izbere, a tokrat se zdi, da je prekosila samo sebe.

Hčerki Renate Bohinc in Primoža Peterke sta zdaj videti takole, njuna mama je poslala jasno sporočilo!

Opazili smo, da so ji všeč bleščice, saj se je pred objektive že večkrat postavila v stajlingih, ki so vsaj delno vključevali svetleče materiale. Zdaj pa je izbrala ozko in kratko obleko, ki je v celoti narejena iz takega blaga. Na njej je videti fantastično, izjemno lepo poudari njeno postavo in zaobljeno zadnjico. Seveda je takoj prejela številne komplimente in pohvale svojih sledilcev, ki so se odzvali z navdušenjem in marsikdo ji je v komentarjih napisal, da je preprosto - seksi.

Jasna Kuljaj pokazala tako visok razporek, da so mnogi pomislili, da so videli preveč

Številnim je Nastja všeč tudi zato, ker lepo skrbi zase, za svoje zdravje in dober videz. Z Luko Basijem imata dva otroka, hčerko in sina, s katerima preživljata vsak trenutek prostega časa. Res so lepa in prisrčna družinica, ki ne skriva dejstva, da so izjemno povezani. Zato je toliko bolj pohvalno, da si ob vseh obveznostih vzame čas zase in za telovadbo, s pomočjo katere ohranja čvrsto in lepo postavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec