Nastja Gabor ni skrivala, da je v tem zelo uživala, le kje je bil njen Luka Basi?!

Nastja Gabor ni skrivala, da je v tem zelo uživala, le kje je bil njen Luka Basi?! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
25. 1. 2023

Prikupna pevka dobro ve, da je treba uživati v vsakem trenutku - toliko bolj, če gre za čas, preživet sredi čudovite narave.

Nastja Gabor je ena tistih slavnih Slovenk, ki žanje uspeh za uspehom. Število njenih zvestih oboževalcev se samo veča, saj s svojimi nastopi vedno zna pritegniti pozornost. Zasebne trenutke najraje preživlja v krogu svoje družine, partnerja Luke Basija in njunih dveh otrok, sina Taia in hčerkice Tie.

Preberite še: Tako je Darja Gajšek v novi hiši opremila dnevno sobo, v kateri na vso moč uživa s svojim soprogom

Zimo radi preživljajo zunaj, še posebej, če je pokrajina odeta v pravljično belino. Nastja se ni mogla upreti nagajivemu kepanju, kar je ostalo tudi zabeleženo - objavila je namreč sliko, na kateri je tako prešerno razpoložena, da je marsikomu zarisala nasmešek na obraz in spomnila, da je sreča v preprostih rečeh. Ob tem je številne zanimalo, kje je bil v tistem trenutku Luka. No, Nastja tega ni povedala, a povsem mogoče je, da je prav on ujel lep utrinek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Tudi njen Luka je ljubitelj snežnih strmin - pred kratkim se je mudil na Kopah, kjer je očitno tudi nastopil, a prosti čas je izrabil za smučanje in morda se mu je pri tem pridružila njegova Nastja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)