Natalija Bratkovič ima novo službo, poglejte si, kaj bo počela odslej! (to je razkrila kar sama)

Natalija Bratkovič ima novo službo, poglejte si, kaj bo počela odslej! (to je razkrila kar sama) (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
4. 11. 2022

Po koncu šova Kmetija je očitno tudi za njo prišel čas za nove izzive, ki se jih je brez pomislekov tudi lotila.

Natalija Bratkovič je voditeljica, ki jo številni še kako radi vidijo na malih zaslonih. Je postavna, delo ji gre odlično od rok, zato ni nič nenavadnega, da se ji kar odpirajo nove poti. No, pred kratkim je pokazala, da se je lotila novega dela - odslej jo bo mogoče slišati kot voditeljico na radiu Slovenj Gradec!

Špela Močnik je takole uživala, pri tem pa pokazala svoje čvrste noge v kratkih hlačkah: Prizor, ki očara!

"Vstopili smo v november. čarovnice me niso odnesle (očitno sem res ena izmed njih), me je pa nov izziv posedel tudi pred radijski mikrofon radia Slovenske gorice. V svojo družbo te vabim vsak TOREK, SREDO in ČETRTEK med 6h in 9h! Če ne najdeš frekvence 96,4 na spletu odtipkaj www.rsg.si. P.s.: Še naprej pa vam med tednom (od ponedeljka do petka) delam družbo vsak večer ob 20h v oddaji Kmetija," je med drugim zapisala Natalija in s tem razveselila svoje oboževalce.

Tako nasmejana je bila Ana Maria Mitić v objemu znanega Slovenca, očitno sta se imela zelo lepo

Prepričani smo, da se bo pred radijskim mikrofonom znašla tako dobro, kot se znajde pred kamerami in da jo bodo poslušalci sprejeli z odprtimi rokami. Vse dobro na nadaljnji poti, Natalija!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Bratkovič (@natalijabratkovic)