Natalija Verboten presenetila, tega ne naredi pogosto, pokazala je svojega očeta (šlo je za posebno priložnost)

26. 10. 2023
Deli
Natalija Verboten presenetila, tega ne naredi pogosto, pokazala je svojega očeta (šlo je za posebno priložnost) (foto: Bumerang/Tibor Golob)
Bumerang/Tibor Golob

Šlo je za posebno priložnost, ki jo je naša pevka obeležila na poseben način ...

Natalija Verboten naravnost obožuje svojo družino, soproga Dejana Bojiča ter njuna sinova, Maxa in Oskarja. Vsak prosti trenutek preživijo skupaj in ustvarjajo dragocene družinske spomine, ki ostanejo zapisani za večno. A ni ponosna zgolj na družino, ki si jo je ustvarila sama - ponosna je tudi na svoje starše, ki so ji vedno stali ob strani.

Uf, tako hudo postavo ima Nuša Derenda pri 54 letih, tega doslej še ni pokazal
a

Zato ne čudi dejstvo, da je ob 69. rojstnem dnevu svojega očeta objavila lep prizor in še lepše voščilo mladostnemu gospodu. "Dragi ati Milan, vse najboljše za 69. rojstni dan! 🎂😘❤️🥂🍾 Še mnogo zdravih, zadovoljnih in glasbe ter ljubezni polnih let ti želim!," je zapisala ob fotografiji, na kateri je v očetovem objemu. Ne moremo mimo dejstva, da je njen oče videti odlično in da se nam zdita podobna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Jasno je tudi, po kom je Natalija podedovala glasbeno nadarjenost. Tudi njen oče je glasbenik, ki je včasih igral v skupini Dan in noč. Posneli so kar nekaj skladb in videospotov, njegovo glasbeno udejstvovanje pa je v času odraščanja zagotovo vplivalo na Natalijo. Tudi dandanes se lahko obrne nanj, če potrebuje kakšen nasvet, saj ima življenjsko kilometrino in veliko izkušenj, kar Natalija dobro ve.

Ta pričeska je kot nalašč za dame 50 +, ki niso navdušene nad čisto kratkimi pričeskami (nosi jo tudi ta zvezdnica)

Pomembno je, da sta še vedno zelo povezana in da uživata v družbi drug drugega. Zagotovo je gospod Milan dedek in pol, tako da tudi njegova vnuka komaj čakata, da ga vidita. Vsi skupaj so vsekakor res ena odlična družina, v kateri vladata razumevanje in ljubezen. To pa je nekaj, na kar so lahko resnično ponosni. Vse najboljše tudi v imenu našega uredništva.

BONUS VIDEO: Ksenija Benedetti in Matej Šarc: Brez kršenja pravil ni napredka!

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu