Uf, Nuša Derenda ima pri svojih letih res zavidanja vredno postavo, samo poglejte si ta prizor!

8. 6. 2024
Deli

Naša pevka je bila vedno postavna in očitno je, da zelo skrbi za svoje odlično fizično počutje.

Nuša Derenda je že dolgo stalnica naše glasbene scene. Je izvrstna pevka, ki vedno, ko stopi na oder, da vse od sebe - to pa njeni oboževalci zelo dobro vedo. Z njenim soprogom Frenkom sta zelo povezan par, saj sta skupaj že od srednje šole in njun odnos je iz leta v leto samo še boljši. Imata dva sinova, ki sta že odrasla in hodita po svoji poti.

Se še spomnite Natke Geržina? Zdaj je videti takole, v družbi znane pevke se je počutila odlično!
Bye bye poletje. ☀️ Zdaj se pa res počasi poslavljamo od indijanskega poletja in se pripravljamo na tisto pravo jesen. Jesen, ko začnejo odpadati listi 🍂🍁in ko tudi mi pri sebi lahko naredimo malo “bilance” česa v življenju ne potrebujemo ve
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ηušα dεrεηdα (@nusaderenda)

Je ljubiteljica morja in toplih dni, saj takrat kar čim več časa preživlja zunaj. Tako poskrbi, da ima jeseni in pozimi dovolj energije za vse svoje obveznosti. Pomembno je, da si zna vzeti čas samo zase in ga preživeti kar se da kvalitetno. S svojim vzorom zagotovo vzpodbuja tudi druge dame njenih let, da poskrbijo za svojo kondicijo in dobro počutje. Moramo priznati, da se nam zdi, da se je za njo čas ustavil in da je iz leta v leto videti samo še boljše. Bravo!

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu