Natalija Verboten z visokim razporkom pustila brez besed, vsi so gledali samo v njene dolge noge

Natalija Verboten z visokim razporkom pustila brez besed, vsi so gledali samo v njene dolge noge (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
6. 12. 2022

Videti je čudovito in leta se njej niti malo ne poznajo!

Natalija Verboten je med tistimi znanimi Slovenkami, ki naravnost obožujejo zimo in decembrsko praznično vzdušje.

Skoraj vsako leto poskrbi, da tik pred koncem leta na tak ali drugačen način razveseli svoje oboževalce. Tokrat so ti lahko uživali ob pogledu na praznično opravljeno Natalijo, ki je za fotografiranje izbrala čudovito krilo z visokim razporkom. Ta je razkril njene čvrste noge, na katerih se je ustavil marsikateri pogled. Tudi make-up je v skladu z veselim decembrom: izbrala je močno, rdečo šminko, ki ji odlično pristoji!

Preberite še: Uff, vrooče! Nika Urbas pokazala glamurozno spodnje perilo (na sebi): Njena postava je res popolna!

Očitno pa naša pevka pripravlja prijetno presenečenje, ki ga je napovedala kar sama. "Vesela sem, da vam lahko izdam skrivnost - december mi bo kmalu prinesel novo pesem in videospot," je ob lepem prizoru zapisala Natalija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Pesem nosi naslov Bodi ti moj božiček, v video spotu pa je Natalija v  različnih opravah videti res odlično. Zagotovo bo njena nova pesem našla mesto v srcih njenih oboževalcev in kmalu jo bo mogoče slišati na radijskih postajah, še posebej v predprazničnem času.