Uff, vrooče! Nika Urbas pokazala glamurozno spodnje perilo (na sebi): Njena postava je res popolna!

Uff, vrooče! Nika Urbas pokazala glamurozno spodnje perilo (na sebi): Njena postava je res popolna! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
5. 12. 2022

Praznični čas je mogoče pravi trenutek, da si dame privoščimo malce glamurja, ki morda ni očiten na prvi pogled.

Vsaka ženska dobro ve, kako pomembno je izbrati tako spodnje perilo, v katerem se počutimo prijetno in lepo hkrati. To ni mačji kašelj, saj so okusi različni. A ko gre za malce prazničnega pridiha, lahko kakšen namig ali nasvet poiščemo pri naših modnih poznavalkah in vplivnicah, kajne?

Tako danes živi igralka Nataša Tič Raljan, razkrila je, kaj se ji v resnici zdaj dogaja

Nika Urbas, voditeljica in modna vplivnica, je brez zadrege pokazala, kakšno perilo je v tem času izbrala zase. Njegova barva očara, tako kot Nikina postava, ki je res popolna! "Nosim pa najbolj prekrasen kompletek iz Lisce... ki je tako spektakularen, da sem si šla iskat še enako verzijo v temno modri barvi in z zeleno vezenino," je zapisala Nika ob čudovitih prizorih in še dodala: "Ampak zdajle je res najbolj idealen mesec za nekaj tako glamuroznega... se strinjaš?"

TO je mojstrovina, ki jo je Darja Gajšek ustvarila skupaj s hčerkico Emo, res pohvale vredno! (ups, je razkrila še nekaj?!)

Mi mirno priznamo, da se strinjamo z njo. Ob tem morda velja spomniti na stari rek (ali vražo),  v katero verjamejo v številnih delih sveta - da je treba ob prehodu iz starega v novo leto na sebi imeti nekaj rdečega, saj to prinaša srečo (in denar). Zakaj ne bi bilo to prav perilo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)