Nataša Pirc Musar je pokazala, kako odlična pevka je, tega res ne gre zamuditi!

16. 3. 2022
Deli
Nataša Pirc Musar je pokazala, kako odlična pevka je, tega res ne gre zamuditi! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

In tokrat je nismo slišali prvič!

Natašo Pirc Musar smo spoznali kot voditeljico oddaje 24ur, še pred tem je delala na TV Slovenija, zdaj pa je uspešna odvetnica. A a če bi se s svojim pevskim talentom vrnila na televizijo, bi to zagotovo bilo finale oddaje Slovenija ima talent.

Preberite še: Marjetke Vovk v tako ultra kratkem krilcu še nismo videli, pokazala svoje lepe noge, marsikatera ji jih zavida

V javnosti so se že v preteklosti pojavili posnetki, na katerih jo je mogoče slišati, kako poje.  Nataša se petja uči v pevski šoli Kristine Oberzan, in več kot očitno je, da ji gre odlično od rok.

Tokrat sta skupaj z učiteljico zapeli znano pesem Imagine, Kristina pa je ob posnetku, objavljenem na Facebooku, zapisala pomenljivo sporočilo: " S tole pesmijo Johna Lennona z učenko Nataša PM sporočava, kaj si vsi ta trenutek najbolj želimo….ŽIVLJENJE V MIRU, SPOŠTOVANJU ter MEDSEBOJNO BREZPOGOJNO SPREJEMANJE !!! "

Nataša je sicer opravljala delo nformacijske pooblaščenke, leta 2014 pa je ustanovila svojo odvetniško pisarno, leta 2015 pa je začela delovati družba Pirc Musar.

</p

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave