Nataša Pirc Musar pokazala tisto svojo plat, ki je širša javnost še ne pozna, bila je zelo odkrita

24. 11. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Naša predsednica je takrat, ko to zahteva protokol, resna, a včasih pokaže še svojo drugo plat, s katero takoj očara.

Nataša Pirc Musar je vsekakor zanimiva dama, ki ima veliko delovnih izkušenj. Kot predsednica dobro ve, kakšne so njene naloge in dolžnosti, opravlja jih z vso svojo odgovornostjo. A zna se tudi sprostiti - to je pokazala v oddaji priljubljenega hrvaškega voditelja, ki ga pri nas poznajo številni. Gre za Aleksandra Stankovića, ki vodi oddajo Nedeljom u dva (V nedeljo ob dveh).

Rebeka Dremelj ne skriva več: "Tudi jaz ne bom objavila fotografije, kjer si nisem všeč ali pa kako se derem na otroke."

V njej gosti zanimive osebnosti iz javnega življenja, tako političnega kot estradnega. No, v minulih mesecih pa je snemal drugo oddajo, imenovano Vjetar u kosi (Veter v laseh) in pri njem je gostovala naša predsednica. Na Facebooku je že objavljen napovednik tega zanimivega in sproščenega pogovora.

To je mama Tine Gaber, res je prava lepotica, se vam zdita kaj podobni?

Med drugim sta se pogovarjala tudi o motorjih, ki jih naša predsednica obožuje in tudi sama ima motor. Voditelj Stanković je znan po tem, da brez zadrege postavlja vprašanja. Beseda je nanesla na hrvaškega predsednica Zorana Milanovića - v povezavi z motorji.

"Kako si jaz njega predstavljam - glede na energijo, ki jo ima. Predsednika Milanovića si predstavljam na chopperju, v kratkih rokavih, z brado, v usnjenem jopiču in na motorju. Mislim, da bi gospodu Milanoviću to dobro pristajalo," je dejala Pirc Musarjeva. Glede na to, da je že napovednik pritegnil veliko pozornosti, bo pogovor z našo predsednico pred male zaslone zagotovo pritegnil veliko gledalcev.

BONUS VIDEO: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu