Nataša Pirc Musar pokazala, kaj si je privoščila, taki trenutki so pri njej resnično redki

21. 11. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Naša predsednica ima veliko obveznosti, posledično pa to pomeni, da ima malo prostega časa.

Predsednica Republike Slovenije

Neee, takole je bila videti Ksenija Benedetti, mi je sploh nismo prepoznali

Dobro ve, da živimo v res lepi deželi, polni naravnih in kulturnih znamenitosti. Sama rada obiskuje različne slovenske kraje, ko le utegne, in prosti čas preživlja sredi neokrnjene narave. Tako je svojim spletnim sledilcem pokazala, kje se je mudila pred kratkim in jih razveselila z lepimi prizori.

Ste že videli, kdo je Petro Kerčmar obiskal v redakciji? Te fotografije povejo več kot 1000 besed!

"Dan za oddih. Bohinje je prečudovit, pot okoli jezera pa lepa. Slovenija v mojem in vem, da tudi v vašem srcu," je bila iskrena naša predsednica. Njeni spletni sledilci so se na objavljene prizore odzvali z navdušenjem in izrazili strinjanje z njenim zapisom. Sama je obiskala že veliko tujih držav in krajev, a vedno se je z veseljem vrnila v Slovenijo, ki v njenem srcu zaseda posebno mesto.

S tem je tudi marsikoga spomnila, da je res treba ceniti okolje, v katerem živimo in si prizadevati za njegovo ohranitev. Do naravnih danosti, ki jih imamo v Sloveniji, se je treba vesti odgovorno in si prizadevati, da ostanejo neokrnjene. Lepo je, da si je lahko vzela čas za malce počitka in si pri tem nabrala novih moči za vsakdanje obveznosti.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu