Nataša Pirc Musar zdaj končno povedala tisto, kar se že dneve vsi sprašujejo!

6. 10. 2022
Deli
Nataša Pirc Musar zdaj končno povedala tisto, kar se že dneve vsi sprašujejo! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Kandidatka za predsednico Republike Slovenije Nataša Pirc Musar jih ima v svoji pisarni zares veliko, no zdaj je jasno tudi to, zakaj je temu tako.

"Včeraj smo objavili citat iz soočenja, poleg pa je bila silhueta sove. Kar nekaj vprašanj je prišlo zakaj sova? 🦉" je svoje pojasnilo na Instagramu začela predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar, ki ima trenutno polne roke dela s svojo predsedniško kampanjo.

A tisto, kar so se mnogi spraševali, je zdaj prišlo na dan in Nataša je vsem pojasnila, zakaj smo na fotografiji lahko videli sovo in kakšna simbolika se skriva zadaj.

Preberite še: Voditeljica POP TV že nekaj let ljubi tega lepega slovenskega glasbenika, a ju redko vidimo skupaj

"Sova je simbol modrosti in znanja. Kot spremljevalka boginje Atene simbolizira tudi pravico, zato smo jo kot svoj znak posvojili mnogi pravniki. Sovice vseh vrst, velikosti, barv in materialov zbiram že dolgo. (Na fotografiji je moja pisalna miza)," je bila jasna Nataša, ki pa si je do zdaj nabrala že zares zajetno zbirko sovic, ki ji družbo delajo v njeni odvetniški pisarni.

Preberite še: Voditeljica Kmetije Natalija Bratkovič v kopalkah: Ta napeta ritka je enostavno sanjska!

"Z vseh koncev sveta jih imam, krepko več kot 1000 se jih je že nabralo. Zato je kar prav, da kakšno misel, mojo ali tako, ki mi je všeč, pospremi ena izmed mojih sovic. Ne nazadnje: sova je nočna ptica. Tudi sama veliko študiram in napišem predvsem ponoči, še od študentskih let dalje," je še dodala in tako razkrila, da je tudi sama bolj nočna ptica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu