Nika Ambrožič-Urbas si vzame čas za manikuro tudi ob 2. uri ponoči, če je treba

Nika Ambrožič-Urbas si vzame čas za manikuro tudi ob 2. uri ponoči, če je treba (foto: POP TV) POP TV
12. 7. 2019

Priljubljena sodnica v šovu Zvezde plešejo, Nika Ambrožič-Urbas, ki je sicer modna oblikovalka in kreativna direktorica, je rada urejena na vsakem koraku, pa če je to dan ali noč.

‍"Urejen izgled je bil vedno pomemben del moje identitete. Res je, da to terja veliko predanosti ter časa. A nagrada za trud je vizualna izpopolnjenost, estetska harmonija, ki jo oddajam. Ta me vselej razveseljuje in neizmerno osrečuje. To je strast,« je povedala Nika v eni izmed zadnjih objav na družbenem omrežju, kjer sicer redno deli številne modne nasvete.

Poleg tega pa je modna svetovalka še dodala, da gre pri kreiranju svojega videza rada na vse ali nič. "Včasih z delom zaključim, ko je že krepko čez polnoč. Tudi takrat mi ni žal časa namenjenega urejanju in pripravi garderobe za naslednji dan. Četudi to pomeni manikuro ob 2. uri zjutraj. Enako je z mojimi potovanji ali tistimi dnevi, ki kar pokajo od zasedenosti. Tudi takrat poskrbim, da imam znotraj urnika vseeno dovolj prostora, potrebnega za dovršenost videza," je še zapisala na svojem profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V enem svojih zadnjih intervjujev sem odgovarjala na vprašanje, kako mi uspeva združevati razgiban urnik s svojo kompleksno lepotno oziroma stilistično rutino. Vsekakor ni vedno najlažje, priznam. Res pa je tudi, da je vedno vse drugače, ko nekaj počneš s srcem. C'est la vie. 🧡🌸 Pri kreiranju svojega videza grem rada na vse ali nič. Včasih z delom zaključim, ko je že krepko čez polnoč. Tudi takrat mi ni žal časa namenjenega urejanju in pripravi garderobe za naslednji dan. Četudi to pomeni manikuro ob 2.00 zjutraj 🙈😍 Enako je z mojimi potovanji ali tistimi dnevi, ki kar pokajo od zasedenosti. Tudi takrat poskrbim, da imam znotraj urnika vseeno dovolj prostora, potrebnega za dovršenost videza. 💁🏼‍♀️Urejen izgled je bil vedno pomemben del moje identitete. Res je, da to terja veliko predanosti ter časa. A nagrada za trud je vizualna izpopolnjenost, estetska harmonija, ki jo oddajam. Ta me vselej razveseljuje in neizmerno osrečuje. To je strast! 🥰 • • • #stylegram #fashiongram #wiw #stylishpeople #feelslovenia #igslovenia #beautiful #ootd #fashioninfluencer #whatiwore #icon #star #microinfluencer #outfitlove #styleicon #fashiondiaries #fashiondaily #nikaurbas #outfitideas #outfitinspiration

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on