Nika Urbas ne skriva zadovoljstva nad svojim telesom, sprejela je celo celulit in razkrila, kako se bojuje proti temu

Nika Urbas ne skriva zadovoljstva nad svojim telesom, sprejela je celo celulit in razkrila, kako se bojuje proti temu (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 8. 2022

Modna poznavalka in vplivnica, ki se je številni spomnijo v vlogi žirantke šova Zvezde plešejo (v njem je s svojim slogom oblačenja navdušila številne), odkrito priznava, da se tudi sama spopada s tegobo, ki daje veliko žensk.

Nika Urbas za svojo lepo postavo pošteno gara v telovadnici in pazi na pravilno prehrano. Pred kratkim je razkrila, kako ponosna je, da ji je uspelo izklesati svoje telo in ga učvrstiti.

Severina v salonarjih, v katerih je skoraj NEMOGOČE hoditi, le kako je to uspelo njej?!

"Karse tiče moje postave, še nobeno poletje nisem bila tako sproščena, kot sem letos! Prvič zato, ker sem po dveh letih redne telovadbe končno opazila napredek tudi na tistih deli telesa, ki sta pri meni najbolj 'trmarila'. To so moja stegna in zadnjica.  Drugič zato, ker naša družba iz leta v leto vse bolj neobremenjeno dojema kult zrelega ženskega telesa. Končno nam zares postaja jasno, da je naravna lepota najlepša in tudi najbolj dragocena," je napisala ob sliki, na kateri je v prvem planu njen trebušček.

Razveselila pa se je še enega dejstva - svoj odnos do celulita je namreč spravila na nivo, s katerega se ne misli več spustiti. "Sprejela sem dejstvo, da to spada v paket imenovan Ženska. Celulita sploh ne želim izničiti, ker v tem ne vidim več smisla. Raje ga negujem in to z ljubeznijo. To pomeni, da skrbim za zdravje svoje kože in tako videz celulita dosledno mehčam. Zato, da je njegova tekstura manj izrazita, s tem pa je tudi manj opazen," pravi Nika. In njenemu zgledu vsekakor gre slediti, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)