Nika Urbas razkrila, kaj ji gre reeees na živce in s tem dodobra presenetila!

Nika Urbas razkrila, kaj ji gre reeees na živce in s tem dodobra presenetila! (foto: POP TV) POP TV
6. 4. 2022

Velja za modno vplivnico, ki s svojim slogom navdihuje številne dame, mnogi pa se je še spomnijo iz oddaje Zvezde plešejo, v kateri je nastopila v vlogi sodnice.

Nika Urbas pogosto ponudi kakšen modni navdih in je vedno korak pred trendi. Njen slog je eleganten in urban, hkrati pa praktičen in zelo všečen. Sama ne sledi slepo modi, temveč izbira kose, ki so ji pisani na kožo.

Kot je razkrila, so jo v enem od intevjujev vprašali, česa res nikoli ne bi oblekla. "Odgovorila sem, da s trendi načeloma nimam težav. Trendi so nepogrešljiv fenomen vsake industrije in tako ali drugače vplivajo na slehernega posameznika. Pomembno je le, da jih znaš prevesti v svojo lastno modno govorico," poudarja Nika.

Hkrati je še razkrila, kaj jo zelo moti oziroma ji gre na živce - izraz "večni kosi." Nervira pa jo to, da veliko ljudi ne razume, kaj naj bi bil večni kos.

"Tako opažam, da se s pojmom 'večen' dostikrat označuje tudi tiste skrajno nezanimive kreacije. Ampak, če oblačilo ne vsebuje nečesa posebnega, potem je to samo še en dolgočasen kos, ki ga nihče ne bo dolgo prenašal. Sploh pa ne večno! Pri iskanju svojih večnih kosov zato vedno glej za specifičnostjo, ki bo odsevala tvojo unikatnost. Ta je tista, nesmrtna," svetuje Nika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)