Nika Urbas s spomini na poletje pokazala, kaj je to popolnost, številni niso mogli odtrgati pogleda od nje

6. 10. 2023
Deli
Nika Urbas s spomini na poletje pokazala, kaj je to popolnost, številni niso mogli odtrgati pogleda od nje (foto: Instagram.com/nikaambzrozicurbas)
Instagram.com/nikaambzrozicurbas

Čez dan nas še zaenkrat greje toplo sonce, a za večino so dnevi, preživeti ob morju, že preteklost in so zakorakali v delovno jesen.

Med njimi je tudi naša vplivnica in modna poznavalka Nika Urbas, ki velja za pravo ljubiteljico poletja. Da se sama težko poslavlja od toplih in s soncem obsijanih dni, je jasno po njenih objavah na Instagramu. Nostalgično se je ozrla v minulo poletje in objavila prizore, ki so ji očitno še posebej pri srcu.

Uroš Slak o sinu govori redko, a tole je vseeno razkril

Na njih jo sledilci lahko občudujejo v mini bikinkah z rožnatim potiskom, v oči pa takoj pade njeno popolno in izklesano telo. "Gledam svoje počitniške fotke in... jaz bi poletje takoj nazaj," je zapisala Nika in takoj se je oglasila ena od njenih sledilk. "Tudi jaz...🙏💙! Krasne fotke 👌🌊 in ČuDoViTa ti," je bila iskrena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Urbas (@nikaurbas)

Nika je za marsikatero damo prava vzornica, ko gre za skrb zase in za svoje telo. Ne skriva dejstva, da veliko pozornosti posveti telovadbi, prehrani in negi kože, tako da je - čeprav ima več kot 40 let - videti precej mlajše in v odlični formi. Z nasveti, ki jih objavlja na družbenem omrežju, tudi druge vzpodbuja k skrbi zase. Dobro ve, da če se sami počutimo dobro v svoji koži, smo lažje kos vsem življenjskim izzivom.

Na POP TV ne skrivajo, da Darja Zgonc takole z vsemi pometa in tukaj so podrobnosti

No, pa tudi kopalke, ki jih je letos izbrala zase, so večni model - lahko jih bo mirno nosila tudi naslednjo sezono. V njeni garderobi so klasična in elegantna oblačila, ki jih je vedno mogoče kombinirati s trendovskimi dodatki, sama pa občasno tudi pokaže, kakšne stajlinge si omisli. In ti so vedno vredni posnemanja.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s slovensko olimpijko Tino Maze

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu