Nina Ivanič ob tem ni mogla skriti svojega veselja, zdelo se ji je, kot da bi zadela glavni dobitek na lotu

Priljubljena igralka Nina Ivanič je že večkrat igrala v Špasovih predstavah, zdaj pa jo čaka nov plesno-pevski izziv. (foto: Foto: Hocevar_Grega_Ghphotoqraphy) Foto: Hocevar_Grega_Ghphotoqraphy
28. 11. 2022

Naša igralka ne skriva dejstva, da rada proste trenutke preživlja sredi neokrnjene narave. A tudi takrat ne sedi križem rok ...

Nina Ivanič je pokazala, da naokrog hodi z odprtimi očmi - tako lahko mirno sklepamo po prizoru, ki ga je pokazala svojim sledilcem na Instagramu. Minuli konec tedna je koristno izrabila proste trenutke in se odpravila v gozd, kjer pa je naletela na svojevrstno presenečenje!

Aneta Andollini odšla na Kmetijo, njen fant pa povsem izropal njeno hišo, tukaj so podrobnosti

V tem letnem času, ko zima že na veliko trka na naša vrata, gobe več ne uspevajo tako kot jeseni, a njej je vseeno uspelo najti dva čudovita jurčka, ki sta brez dvoma zdaj že končala v kakšni okusni jedi. No, prizor je ostal ovekovečen na fotografiji, tako kot Ninin veder obraz. Le kdo se ne bi razveselil take najdbe? Očitno je bila malce bolj pozorna in je v gozdu odkrila prava lepotca!

Vid Valič odkrito: "Rad bi, da me poznajo po mojem delu in ne po tem, s kom sem zmenkaril ali koliko otrok sem povil"

"Pozna trgatev. Zadetek na Lotu. Čista radost," je bila iskrena igralka, ki ni skrivala svojega veselja. Ob tem se še lahko mirno strinjamo, da je Nina videti odlično tudi brez trohice make-upa, v svojem prostem času, ko uživa v tistem, kar rada počne. Njen obraz je še vedno zelo mladosten, postava pa vitka in čvrsta. Marsikatera dama se sprašuje, kakšen je njen recept. Seveda je aktivnost na prostem ena od dejavnosti, ki je stalnica v njenem življenju. Za napeto kožo skrbi z ustrezno nego (in tudi s prehrano), za vitko telo pa z vadbo. Ker premore veliko discipline, ji to ni niti malo težko. No, rezultat pa je še kako opazen, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)