Ta naša igralka, ki jo poznamo vsi, po hudi izgorelosti takole zdaj preživlja vikende

28. 11. 2023
Deli
Ta naša igralka, ki jo poznamo vsi, po hudi izgorelosti takole zdaj preživlja vikende (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Igralka Nina Ivanič zdaj takole preživlja vikende in vidi se, da res uživa.

Nina Ivanič je bila kar nekaj časa povsem odstotna in mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z našo znano igralko in kaj je z njo narobe. Nina je pred časom tudi povedala, da je doživela izogrelost in ni skrivala, da je bila izkušnja precej grenka in da so se ji zgodile precej težke stvari.

Katie Holmes zaradi te modne kombinacije spet dvignila veliko prahu, tukaj so fotografije

Pretekli konec tedna pa je pokazala, da je vikend preživela na morju in z burjo v laseh in videti je bilo, da je zdaj že veliko bolje in da se spet vrača v staro formo. Seveda pa je danes Nina veliko bolj previdna in dosti bolj preudrana s svojo energijo, ki jo hrani za pomembne stvar in pazi, da se zares zdravo prehranjuje in da predvsem tudi dovolj spi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)

Nedavno je za revijo Lady povedala, da je bilo na trenuke zelo hudo in da bi bila brez moža, ki je ves čas skrbel zanjo, že pod rušo. "Telo me je že prej opozarjalo, a ker sem človek, ki je vedno poln energije, in ker opravljam delo, ki ga imam rada, se mi je zdelo, da bom že zmogla. Zgodilo se je kar nenadoma. Zdaj vem le, da je to posledica dolgoletnega dela," je nedavno povedala za revijo Lady.

Vsi, ki Nino spremljajo vedo, da je imela v zadnjih letih zares nor tempo in da je nizala projekt za projektom.  V zadnjih letih smo jo tako lahko videli v serijah Usodno vino, Reka ljubezni, Najini mostovi, Telenovela 1 in 2, nastopala pa je tudi v Špas teatru in seveda Lutkovnem gledališču Ljubljana. Že en sam pogled na vse vloge, ki jih je Nina igrala v zadnjih letih daje vedeti, da je delala zares veliko.

Ob tako veliko količini dela, stresa in utrujenosti pa večkrat ni uspela zaspati in začela si je pomagati z uspavalnimi tableti. V času, ko je bila bitko z izgorelostjo pa jih je začela jemati redno in včasih tudi po 4 na noč. Ko se je odločila, da je prišel čas, da bi jih povsem ukinila, so se njene težave šele začele. 

Sledilo je najtežje obdobje, spremnil se ji je obraz, dobila je kožne madeže in bila je vsa zabuhla. Na urgenci ji je zdravnica povedala, da bo verjetno dobila odtegnitveni sindrom in tako je tudi bilo, sledile so halucinacije, nočne more in vrtoglavice. Točka preloma se je prav gotovo zgodila letos poleti, ko jo je na noge postavilo morje, sonce in morski zrak. "Telo se je čistilo strupov, stresa, na morju sem maksimalno zdravo živela, tudi spati sem počasi začela. Sonce, morje in plavanje so mi pomagali," ne skriva Nina.

Danes je igralka bogatejša za to grenko izkušnjo, ki jo je prav gotovo veliko naučila in ji dala nove modrosti, prav gotovo pa verjetno ne bo več preslišala svojega telesa, ko jo bo opozarjalo, da je čas, da se malo ustavi, spočije in si vzame nekaj časa samo zase in si napolni baterije, preden se spet odpravi na pot novih zanimivih projektov.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan