Nina Ivanič pokazala, kateri znani slovenski par ji je delal družbo, vsi trije so se na moč zabavali!

Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com) Sandra Bratuša/Zaklop.com
11. 8. 2022

Naša priljubljena igralka obožuje poletje. Del počitnic rada preživi ob morju, ob tem pa je zelo vesela, če sreča kakšne znance ali prijatelje.

Nina Ivanič se svojim oboževalcem tudi v času počitnic rada oglasi prek družbenih omrežij in pokaže, kje uživa in kdo ji dela družbo. Tokrat je razveselila s prizori prijetnega srečanja v enem od obmorskih krajev in pokazala, kako lepo se je imela.

Luka Basi pokazal kotiček svojega doma, na katerega je zelo ponosen in ne skriva, da mu je lepo

Družbo ji je delal zakonski par - igralec Rok Kunaver in njegova soproga, nekdanja športna plezalka Natalija Gros Kunaver. Očitno je, da so se srečanja zelo razveselili in se z veseljem postavili pred objektiv. "Mal poletnih selfijev in čistih užitkov...Nam je fajn," je ob tem zapisala odlično razpoložena Nina.

Sama v prostih in brezskrbnih dneh zelo uživa, saj jo jeseni čakajo novi projekti in delovne obveznosti. Zato med počitnicami poskrbi za polnjenje baterij - zaveda se, da vsakdo potrebuje počitek in da si je treba vzeti nekaj časa za popolno brezdelje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)