Kaaaj? Nina Osenar iz temnolaske v platinasto blondinko (presenečenje pa pol!) Kaj pravite, ji pristoji?

11. 2. 2024
Deli
Kaaaj? Nina Osenar iz temnolaske v platinasto blondinko (presenečenje pa pol!) Kaj pravite, ji pristoji? (foto: Instagram/Planet TV)
Instagram/Planet TV

Res je prava modna kameleonka in včasih so njene izbire precej drzne, a vse po vrsti so videti vrhunsko!

Nina Osenar Kontrec je v zadnjem času požela veliko zanimanja javnosti, saj je izdala knjigo. Naslovila jo je V objemu življenja in takoj je pritegnila veliko pozornosti. V svojem delu, ki ima 410 strani, je razkrila svoj največji življenjski izziv.

Delila je svojo izpoved o tem, kakšna je njena izkušnja s sindromom kronične utrujenosti. To vsekakor ni mačji kašelj, temveč - kot priča tudi njen primer - nekaj, kar človeka res ohromi.

O tem, kakšen je bil njen vsakdan, ko se je borila z omenjenim sindromom, zdaj pogosto spregovori tudi na svojem Instagram profilu. V teh dneh je tako s sledilci delila utrinek, ko jo je mož po štirih letih ležanja v postelji odpeljal k frizerju, kjer se je odločila za drzno spremembo. 

"Po 4 letih, ko sem bolna ležala v postelji se nisem mogla več pogledati v ogledalo. In me je mož peljal k frizerju. Tam sem s težavo odsedela nekaj ur, tole pa je bil rezultat. Ful sem si bila všeč. Nihče me ni videl kot blondinko, ker sem pač še naprej ležala. Razmišljam, da bi bila še kdaj blond," je zapisala ob sliki, na kateri je pokazala, kakšna je bila kot platinasta blondinka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

No, glede na to, da še razmišlja o podobni spremembi v prihodnosti, ji lahko samo rečemo: pogumno naprej! Tudi svetla barva ji zelo lepo pristoji, možnosti za različne odtenke pa so resnično številne. Ob objavi so se oglasile tudi nekatere znane Slovenke, ki so komentirale njeno preobrazbo.

Znana stilistka Metka Albreht je tako na primer napisala: "Ne ne. Nič blond. Spremembe so super. Ampak ta bela te kar malo “poje”. Sicer pa ti itak sfuraš vse."

Iris Mulej pa je pod njeno fotografijo pripela tale komentar: "Na tej sliki se ti vidi še utrujenost od bolezni, tako da mislim, da si kot blondinka lahko boljša, kot na tej sliki. In itak imaš lepoto, ko lahko nosiš vse, osebno sem jaz vedno bolj za temne lase, ti pa eksperimentiraj, kot ti paše. Zdaj ko si zdrava, lahko nosiš vse barve." 

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan