Nina Osenar po štirih letih hude bitke z zdravjem sporočila radostno novico

Nina Osenar po štirih letih hude bitke z zdravjem sporočila radostno novico (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
20. 10. 2022

Pevka in voditeljica Nina Osenar se po štirih letih počasi vrača na male ekrane in se veseli, da so pred njo bolj svetli in vedri dnevi.

Voditeljica Nina Osenar se je kmalu po rojstvu sina Marlona povsem umaknila iz medijev in javnosti in seveda so se mnogi spraševali, kaj se dogaja z njo in kakšen je razlog njene nenadne odsotnosti.

Kar štiri leta je ni bilo mogoče videti na malih ekranih, v mestu ali sploh kjerkoli v javnem življenju in seveda se je okoli njenega imena pletlo na stotine zgodb.

A nedavno je Nina v intervjuju za Jano razkrila, da so bila zadnja štiri leta izjemno težka in da so bili dnevi, ko je komaj prišla do stranišča, zaradi hude izgorelosti pa ni bila sposobna skrbeti niti za sina Marlona, kljub temu, da si je to tako zelo želela.

Nina v intervjuji ni skrivala, da je že zrla smrti v oči in da je danes še kako hvaležna, da so končno prišli boljši dnevi, ko se spet lahko posveti sinu in srčnemu izbrancu, Dejanu Kontrecu, ki ji je ves ta čas stal ob strani.

Preberite še: Redka skupna fotografija Nine Osenar s sinom: Marlon je zdaj pravi lepotec!

Vrača pa se tudi na male ekrane, saj bo že kmalu vodila Slovensko popevko, to pa bo sploh prvo njeno vodenje, po vsem tem času in težki bitki z izgorelostjo.

Nina se tega že zelo veseli in gledalcem sporoča. "Najdražji moji, neskončno se veselim, da je moje zdravje toliko izboljšalo, da bom na ta magični večer z vami delila ljubezen do glasbe in praznovala 60. rojstni dan najlepšega slovenskega glasbenega festivala. Naj vam zaupam še eno svojo srčno željo: želim si, da bi nekoč tudi sama zapela z orkestrom v tekmovalnem delu Popevke. Petje je namreč še vedno moja velika ljubezen in moja duša še vedno hrepeni po glasbenem ustvarjanju. Želje se namreč takrat, ko človek zboli, reducirajo na eno samo: željo po ozdravitvi. Po dolgi bitki z boleznijo tako ostanejo res samo tiste stvari, po katerih hrepeni naša duša. In v meni zares tli ta močna iskra, tiha želja, da bi spet pela," je bila iskrena Nina.

Verjetno jih ni malo, ki bi si spet želeli slišati njen glas, po vsem tem času, ko je ni bilo na malih ekranih, pa jo številni zares že močnoooo pogrešajo.