Noge Jasne Kuljaj so v tej obleki prišle do izraza, trud se ji je še kako obrestoval, samo poglejte jo!

15. 12. 2021
Deli
Noge Jasne Kuljaj so v tej obleki prišle do izraza, trud se ji je še kako obrestoval, samo poglejte jo! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Nam se zdi, da je iz leta v leto videti bolje!

Jasna Kuljaj, priljubljena voditeljica, je zagotovo dama, ki lepo skrbi zase in za svoje zdravje, kar se ji obrestuje tudi navzven. Svojim sledilcem na družbenem omrežju je že večkrat pokazala, da njena čvrsta in lepa postava ni naključje, temveč za tem stoji veliko truda v telovadnici.

Natalijo Verboten je njen soprog tako ljubeče presenetil za rojstni dan, bila je nadvse srečna

Nobena skrivnost ni, da Jasna redno obiskuje fitnes. Vsakič, ko pokaže svojo postavo v oprijeti in kratki obleki, pa marsikdo ostane brez besed. Tokrat je oboževalce razveselila z lepim posnetkom, na katerem so v prvem planu njene dolge in čvrste noge.

Očitno se je odpravljala na fotografiranje, kot gre razbrati iz njenega komentarja, zato je bila urejena do zadnje potankosti. Nosila je kratko oblekico brez rokavov v zlati barvi, zraven pa je obula elegantne salonarje, ki so optično podaljšali njene čudovite noge, Nagajivo se je zavrtela in marsikateremu oboževalcu pospešila srčni utrip, kar so ji dali vedeti s svojimi komentarji, ki so polni lepih besed.

Vsekakor je Jasna prava profesionalka, ki vrsto let razveseljuje občinstvo pred malimi zasloni, pri tem pa se hoče v svoji koži počutiti dobro. To ji odlično uspeva, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik