Noseča Sanja Grohar te odločitve ne obžaluje, povedala je tudi, zakaj je tako

24. 3. 2023
Deli
Noseča Sanja Grohar te odločitve ne obžaluje, povedala je tudi, zakaj je tako (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša nekdanja misica, zdaj pa uspešna vplivnica, nadvse uživa v svoji drugi nosečnosti in komaj čaka, da se jim bo pridružil nov član ali članica družine.

Sanja Grohar si je skupaj s svojim soprogom Matejem in sinčkom Nicolaijem po nekaj letih življenja in dela v Londonu dom ustvarila v Sloveniji. To je delno "zakrivila" pandemija koronavirusa, delno pa njena želja, da bi mali Nicolai odraščal v stiku s svojimi sorodniki, babicami in dedki. No, zdaj uživajo v svojem malem raju, ki ga je Sanja že nekajkrat pokazala na družbenem omrežju, na katerem je razkrivala kotičke njihovega doma.

Preberite še: Opa, ko je Sanjski Blaž razkril, da ima novo, je Arijanna naredila tole (in vseee pustila odprtih ust!)

Zdaj, ko se ji trebušček že precej pozna, ji je udobje nadvse pomembno, še posebej udoben počitek je tisti, ki poskrbi, da ima dovolj energije za dnevne opravke. Svojim oboževalcem je zdaj tako pokazala poseben kos pohištva, za katerega je zdaj zelo vesela, da si ga je omislila - gre za velik kavč, na katerem je dovolj prostora za celo družino. Na njem posedajo ob večerih, Sanja pa si zagotovo čez dan privošči malce počitka in mirno iztegne noge.

Morda vas zanima: To se je že nekaj časa govorilo o ženi Blaža Švaba, a je videti, da je vse laž!

"Brskam po telefonu in najdem tole fotko direkt po selitvi. Tale objava dans ni bila planirana ampak si zasluži bit tukaj. Tale kavč 8 v 1 je bil nakup leta. Brez pretiravanja," je zapisala Sanja. No, kavč je tako velik, da pretirane gneče ne bo, tudi ko bodo štirje, kajne? Včasih se kakšna odločitev izkaže za zelo dobro in morda je vredno odšteti kakšen evro več za kakovost, ki bo "zdržala" še vrsto let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕊𝕒𝕟𝕛𝕒 𝔾𝕣𝕠𝕙𝕒𝕣 𝕂𝕠𝕧𝕚𝕔 (@sanjagrohar)

  • Morda bi vas še zanimalo:

Morda se zdi, da smo o ljubezni in odnosih slišali že skoraj vse, a Urban Urbanc ponuja svežo perspektivo o odnosih iz moškega zornega kota. Poglejte si zanimiv podkast in izvedeli boste marsikaj novega!