Nuša Lesar zdaj javno povedala, da jo to že nekaj časa močno živcira in zato upa, da se bo hitro končalo

22. 2. 2024
Deli
Nuša Lesar zdaj javno povedala, da jo to že nekaj časa močno živcira in zato upa, da se bo hitro končalo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Voditeljica Nuša Lesar ne skriva, da jo takšno početje spravlja ob živce.

Voditeljica Nuša Lesar je trenutno na porodniškem dopustu in zato veliko časa preživi na sprehodih po mestu in ne skriva, da jo ena stvar v zadnjem času vse bolj moti in da se ji zdi, da kaj takšnega v javni prostor prav gotovo ne sodi, saj deluje precej neotesano. In kaj je tisto, kar našo voditeljico zadnje čase spravlja ob živce, ko se sprehaja po mestu?

"Ne glede na to, koliko se ukvarjaš s človeškim vedenjem, bo to vedno ostalo uganka. Zadnje čase opažam urejene moške v srednjih letih, ki niso brezdomni, zadeti ali pijani, ki lulajo na prostem. Ne govorim o tistem, ko greš v klanec in te zagrabi ter se greš polulat v gozd. Govorim o lulanju sredi mesta, zadnjič sem enega videla na bencinski črpalki, ko da ‘lulija’ ven in lula v steno ali v drevo. Nešteto lokalov je zraven," je svojo izpoved začela Nuša na svojem Instagramu in tako povedala, da ji takšno početje ni niti najmanj všeč, še posebej ob dejstvu, da je bilo okoli veliko število lokalov, kamor bi lahko odšli opraviti svojo potrebo.

Ob tem je povedala, da je nedolgo nazaj videla moškega, ki je na bencinski črpalki uriniral kar v steno, kljub temu da bi šel lahko na stranišče, ki je bilo le nekaj metrov stran. "Če bi bila hudobna, bi rekla, da so moški psi, ampak ne maram posploševanja, pa še pse imam rada. Človek, nisi kuža, ne moreš lulat v parku," je bila jasna Nuša, ki si želi, da se to ne bi več dogajalo.

Nuša vsekakor upa, da bo njeno razmišljanje koga vzpodbudilo, da bo naslednjič malo bolj premislil, preden bo urniral sredi mesta. Voditeljica je trenutno še na porodniškem dopustu, ki pa se bo že v parih mesecih končal in takrat se po ponovno vrnila na male ekrane, kjer jo njeni zvesti sledilci in oboževalci že nestrpno pričakujejo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ