Naša voditeljica je s tem posnetkom raznežila številna srca, njen malček jo je takole presenetil

22. 2. 2024
Deli
Naša voditeljica je s tem posnetkom raznežila številna srca, njen malček jo je takole presenetil (foto: Instagram.com/@nusa_lesar)
Instagram.com/@nusa_lesar

Porodniška odsotnost hitro mine in kmalu se bo vrnila v službo ...

Simpatična Nuša Lesar, voditeljica oddaje Svet na Kanalu A, trenutno uživa s svojim malčkom. Gledalci jo kar pošteno pogrešajo, a dobra novica je, da se bo kmalu vrnila na male zaslone. Občasno jih razveseli s kakšnim posnetkom na svojem Instagram profilu - in to se je zgodilo tudi tokrat.

Nekaj pa je le bilo drugače - v ozadju je bilo mogoče slišati njenega sinčka, kako veselo čeblja in se igra. "Kakšni lepi dnevi, končno tudi v Ljubljani sonce, ljubi bog. Sem mislila, da nikoli ne bo konec te megle v tej kotlini," je Nuša dejala svojim sledilcem, pri tem pa je bila videti odlično razpoložena in zelo mladostna.

Instagram/posnetek zaslona

Lahko bi rekli, da je Nuša med tistimi srečnicami, ki jih je materinstvo samo še dodatno pomladilo, kajne? No, med javljanjem v Instagram zgodbi je razkrila, kaj jo zdaj "tare." Kako gre kronologija, odkar ljudje izvejo, da si noseča?," je dejala voditeljica.

Potem je sama še vse skupaj razložila: "Najprej te vsi sprašujejo, kdaj imaš rok, kdaj imaš rok, kdaj imaš rok …"Dodala je, da potem, ko rodiš, pa vsi sprašujejo, kdaj greš delat. Ni ji všeč, da jo to sprašujejo že tri mesece prej. "Kako ženske sploh še hodijo v službo zraven," se je na glas spraševala Nuša.

No, vmes jo je razvedril njen sinček, ki se je mirno igral, na posnetku pa je bilo mogoče slišati njegov glasek, kar je raznežilo srca sledilcev. Očitno se je prikobacal do nje, tako da mu je mamica ljubeče rekla: "Kaj pa ti? Kaj pa ti tukaj?"

Jasno je, da se po eni strani veseli vrnitve v službo, po drugi pa bo zagotovo pogrešala mirne urice s svojim sinom, ki ji pomeni vse na svetu. Očitno je nadvse srečna in zadovoljna, to pa ji mnogi iz srca privoščijo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk