O vau! Luka Basi pokazal takega jeklenega lepotca, po katerem se marsikomu cedijo sline, saj bi ga imeli v garaži

19. 4. 2023
Deli
O vau! Luka Basi pokazal takega jeklenega lepotca, po katerem se marsikomu cedijo sline, saj bi ga imeli v garaži (foto: Facebook/Luka Basi)
Facebook/Luka Basi

Simpatični pevec je eden od tistih, ki so komaj čakali toplejše dneve ...

Luka Basi žanje glasbene uspehe, tudi po zasebni plati je nadvse zadovoljen. Le kako ne bi bil? Ima čudovito družinico, njegova partnerka Nastja je prav tako uspešna pevka in zdi se, da je eden od tistih, ki so si kaj kmalu uresničili nekaj življenjskih ciljev. Svoj prosti čas najraje preživlja s svojimi najbližjimi, a zna si odtrgati trenutke, ki so samo njegovi. Enega od takih je delil z oboževalci in takoj navdušil! Pokazal je jeklenega lepotca, ki bi ga marsikdo z veseljem imel v garaži.

Preberite še: Številne zanima, kako danes živi družina Mojce Bahč iz Delovne akcije in mi imamo odgovor!

Ne vemo, ali ta motor pripada njemu, a vsega nam tudi ni treba vedeti, kajne? No, prepričani smo, da je v vožnji z njim še kako užival in seveda poskrbel še za varnost - s čelado in drugo motoristično opremo, brez katere se ne gre odpraviti na pot. Morda je prav vožnja z motorjem tista, ki ga še najbolj sprosti pred koncerti, s katerimi polni dvorane po Sloveniji in sosednji Hrvaški.

Morda vas zanima: Dejan Krajnc pokazal, kdo mu zdaj krajša proste trenutke, ta družba zares vzbuja zavist!

Sicer pa je Luka navdušen tudi nad zimskimi športi - še pred kratkim je objavljal lepe prizore z belih strmin, na katerih je užival. Zdaj je smučarske sezone konec, a ker mu je pomembno, da nekaj časa preživi v naravi, smo prepričani, da bo našel kakšno drugo aktivnost - tudi vožnjo z motorjem. Ob tem želimo vsem motoristkam in motoristom varno vožnjo in veliko lepih dogodivščin - morda se jim na kakšni od poti pridruži še Luka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

  • Morda bi vas še zanimalo: S svojim znanjem Jernej Ogrin pomaga ljudem pri hujšanju in vzpostavljanju zdravega odnosa do prehrane, obenem pa ozavešča o številnih neresnicah o hrani, ki krožijo med ljudmi. Jernej nam je zaupal, katere napake ljudje počnejo pri hujšanju in kako v svojo prehrano vpeljati spremembe, ki bodo prinesle dolgoročne rezultate. Obenem pa je razbil številne prehranske mite. Več boste izvedeli v podkastu, vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem