Ojoj, Saši Lendero je trenutno zelo hudo, izgubila je nekoga, ki ji je veliko pomenil (ah, še kako jo razumemo)

9. 6. 2023
Deli
Ojoj, Saši Lendero je trenutno zelo hudo, izgubila je nekoga, ki ji je veliko pomenil (ah, še kako jo razumemo) (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Naša pevka ima veliko srce, kar je že večkrat pokazala in dokazala. V njem imajo poseben prostor tudi njeni hišni ljubljenci.

Saša Lendero je oseba, ki ima zelo rada živali in žal dobro ve, kako je hudo, ko se kakšen ljubljenček poslovi. To se ji je očitno zgodilo pred kratkim, saj je na svojem Instagram profilu delila svoje občutke.

Preberite še: Jana Morelj se ne obremenjuje z zadevo, ki pesti številne ženske, razkrila je, kakšna je njena rešitev za to nadlogo

"Pred osemnajstimi leti ji ni bilo usojeno, da bi skupaj z bratci in sestricami, komaj dobro rojena, umrla v reki, kamor so jih odvrgli brezsrčni ljudje. Namesto tega je dobila ljubeč dom in postala naša Molly," je zapisala ob sliki družinske ljubljenke.

"Najbolj natančna in čista mucka, kar jih je. V dežju sploh ni hodila ven, saj ni prenesla, da bi se njene snežno bele tačke pod tvojim v blatu in lužah. Z vsakim letom je postajala bolj nežna in ljubeča. Danes zjutraj jo je pred hišo povozil smetarski tovornjak in pod kolesi zdrobil še en košček naših src. Molčika naša, naj bodo tam zgoraj pod tvojimi lepimi šapicami najbolj mehki in beli oblački!," je žalostno zaključila svoj ganljiv zapis.

Morda vas zanima: Urška Klakočar Zupančič je s tem čisto presenetila in marsikdo je ostal kar odprtih ust!

Ah, res je grozno, da je prišlo do take nesreče in samo predstavljamo si lahko, kako je Saši trenutno pri srcu. To dobro vedo tudi njeni oboževalci, ki so ji namenili številne besede tolažbe in sočutja. Marsikdo med njimi se lahko (žal) še kako poistoveti s Sašo, saj podobne nesreče na žalost niso redke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.