Omar Naber s prijatelji glasbeniki praznoval polnoletnost svoje glasbene kariere

19. 11. 2023
Deli
Omar Naber 18 let delovanja v Cvetličarni (foto: Janez Marolt)
Janez Marolt

Omar je v svoji bogati glasbeni karieri nanizal že več kot 1400 nastopov, ustvaril pa je tudi kar nekaj skladb, ki bodo ostale za vedno. Na koncertu v ljubljanski Cvetličarni so Omarja podprli številni znani Slovenci   

Glasbeno nostalgijo pa so v Cvetličarni popestrili tudi glasbeni gosti: Kristijan Crnica - Kikifly, Alya, Rok Lunaček in raperji Trkaj, Zlatko in Mirko. "V petek je bil zame zelo poseben dan. S svojim bendom sem na odru Cvetličarne podoživel vsa obdobja svojega glasbenega ustvarjanja. Poslušalcem smo pričarali nepozabno glasbeno izkušnjo in obilico pravega rock'n'rolla. Prejel sem ogromno lepih sporočil in pohval, kar mi pomeni največ."

Jože in Andreja Potrebuješ.

Jože in Andreja Potrebuješ.

Janez Marolt

 

 

Severina že razkrila, kje bo nastopala za novo leto in takole vrtoglav znesek bo verjetno zaslužila

Priprave na koncert niso bile enostavne, bilo je ogromno vaj, usklajevanj in organizacijskih ovir, zato je Omar dejal, da mu lep odziv publike pomeni še toliko več. »Veliko mi jih je napisalo, da so tudi oni podoživeli svojo mladost, da so se spomnili obdobja svojega odraščanja in se ob tem neizmerno zabavali. Nika Zorjan mi je po koncertu dejala, da se je spet počutila kot najstnica," pove Omar in doda: "Ker sem se vmes za nekaj časa umaknil z glasbenih odrov, je bil ta koncert zame res velika prelomnica, ... Umik z glasbenih odrov še zdaleč ni bil načrtovan, žal pa se je tako zgodilo in tudi za to izkušnjo sem hvaležen, ker se sedaj še bolj zavedam, da je glasba moje poslanstvo in da je čas za novo obdobje mojega glasbenega ustvarjanja. Koncert v Cvetličarni je bil le začetek."

Miki, Petra in Tia Vlahovič.

Miki, Petra in Tia Vlahovič.

Janez Marolt

 

 

Rok Piletič, Dejan Dogaja in Nika Zorjan.

Rok Piletič, Dejan Dogaja in Nika Zorjan.

Janez Marolt

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem, najboljšim slovenskim hokejistom vseh časov