Ooo, kakšen očarljivček! Tako prisrčen je zdaj sinček Andreja Škufce in njegove Melinde, kaj pravite, komu je bolj podoben?

30. 5. 2023
Deli
Ooo, kakšen očarljivček! Tako prisrčen je zdaj sinček Andreja Škufce in njegove Melinde, kaj pravite, komu je bolj podoben? (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Pred kratkim je v javnosti završalo, ko se je izvedelo, da bo prav Andrej novi žirant v šovu Slovenija ima talent. Nadomestil bo Branka Čakarmiša, ki se je po več kot osmih letih poslovil s tega položaja.

Andrej Škufca, naš znani plesalec in koreograf, bo zagotovo žirant pa pol. Svojo nalogo bo opravljal vestno in natančno, hkrati pa se bo v družbi ostalih sožirantov brez dvoma zabaval. Njegove nove vloge se je razveselila tudi soproga Melinda, ravno tako plesalka, s katero sta v srečnem zakonu od leta 2016. Leta 2019 se je zakoncema pridružil še sinček, ki je zdaj že pravi mali očarljivec.

Preberite še: Tako presenečenje je za rojstni dan doživela Tina Gaber, njen srčni izbranec se je res zelooo potrudil

Andrej in Melinda svojega otroka ne izpostavljata kaj veliko v medijih, a na Melindinem Instagram profilu je mogoče najti nekaj prisrčnih prizorov, na kateri je njun sinček, ki mu je ime Valentin. Malček hitro odrašča, zdaj šteje že štiri leta in je pravi očarljivec. Ima temne lase, prav tako kot njegova starša, in je živahen ter simpatičen malček. Nam se zdi malce podoben obema staršema, kaj pa vam? No, marsikdo bi rekel, da je Valentin izrezan očka, a tudi po mamici je veliko podedoval.

Morda bi vas zanimalo: Nataša Pirc Musar pokazala novega člana njene družine, te ljubkosti se ne boste mogli nagledati!

Sicer pa sta leta 2008 Andrej in Melinda postala plesni par, pozneje pa je njuno druženje na plesnem parketu preraslo v ljubezen, ki traja še dandanes in se zdi, da je samo še močnejša. Čas rada preživljata z njunim edincem in mu namenjata vso pozornost. Glede na to, da sta oba starša plesalca, se zna zgoditi, da se bo tudi malček navdušil nad plesom - a o tem je še prezgodaj sklepati. Čas bo pokazal svoje, brez dvoma pa mu bosta v vsakem trenutku Andrej in Melinda nesebično stala ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official)

Vabljeni k ogledu podcasta s Katarino Benček in Markom Pavlovićem!

Gre za enega izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.