Ooo, lepo! Tokrat je modni navdih poiskala kar pri Wednesday Addams, končni rezultat pa je fantastičen!

13. 12. 2022
Deli
Ooo, lepo! Tokrat je modni navdih poiskala kar pri Wednesday Addams, končni rezultat pa je fantastičen! (foto: ZEN)
ZEN

Wednesday je nova serija na Netflixu, ki spremlja življenje članice družine Addams in je že v začetku predvajanja podrla rekorde gledanosti - v enem tednu je prehitela priljubljeno serijo The Stranger Things.

V seriji blesti Jenna Ortega v vlogi mlade Wednesday, ljubitelji čudaške družine pa so nad njo zelo navdušeni. Tudi modne poznavalke so očarane nad njenimi oblačili, celo tako zelo, da so tudi same preizkusile podobne stajlinge.

Preberite še: Tanja Žagar se je zdaj čisto spremenila in tukaj je fotografija, presenečeni smo

Tudi naša modna poznavalka Lorella Flego je takoj prepoznala trend, ki se je pojavil kaj kmalu po začetku predvajanja serije, in tudi sama izbrala stajling, ki močno spominja na Wednesdayjinega. "Inspiration mood: Wednesday Addams 🖤 dres," je zapisala ob fotografijah, ki jih je objavila na Instagramu.

Na njih jo lahko občudujemo v črni obleki, kombinirani z belo barvo: belim ovratnikom, belo čipkasto obrobo in belo obrobljenimi rokavčki. Zraven je obula črne gležnjarje malce bolj robustnega videza, ki so okrašeni z verigo. Nosi črne hlačne nogavice s potiskom, lase pa si je spela v čop (Wednesday sicer obožuje kitke).

Morda bi vas zanimalo:  Kakšen krasen dom! Nekaj tako odbitega še niste videli, pripada pa znani voditeljici (njena omara s čevlji je noro lepa!)

Moramo priznati, da se nam Lorella tudi v tem stajlingu zdi izjemno mladostna in je res videti kot mladenka - preprosta, a efektivna oblekica lepo poudari njeno vitkost, modni gležnjarji pa poudarijo njene čvrste noge. Zagotovo ji tako postavo zavida marsikatera, a sama ne skriva dejstva, da lepo skrbi zase - in k temu vzpodbuja še druge dame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik