Ooo, na POP TV se vrača TA simpatična voditeljica, ki bo nadomeščala vremenarko Katjo Jevšek! (gledalci so veseli)

1. 2. 2023
Deli
Ooo, na POP TV se vrača TA simpatična voditeljica, ki bo nadomeščala vremenarko Katjo Jevšek! (gledalci so veseli) (foto: Nebojša Tejić/STA)
Nebojša Tejić/STA

Pred kratkim se je simpatična Katja za eno leto poslovila od gledalcev, saj je šla na porodniški dopust. Seveda se je takoj začelo pojavljati vprašanje: le kdo jo bo nadomestil?

No, in zdaj je skrivnost razkrita - namesto Katje Jevšek bo v času njene odsotnosti vremensko napoved na POP TV-ju vodila stara znanka z malih zaslonov, simpatična rjavolaska Špela Jereb! To je na posnetku, ki so ga objavili na Instagram profilu POP TV-ja razkrila njena kolegica Jana Morelj.

Preberite še: TO je posebna oseba v njenem življenju, Saši Lendero že dolgo stoji ob strani (in tega več ne skriva)

"Danes pa nisi v studiu sama, nekdo se ob tebi znova uči napovedovanja vremena...", se sliši za kamero. Jana pa na to odgovori: "Točno to. Danes je z menoj nekdo, ki samo obuja te spretnosti. Pridi... Špela je nazaj!" Očitno je, da se dve nekdanji - pa tudi zdajšnji sodelavki - izjemno dobro razumeta, in da je Jana iskreno vesela Špeline vrnitve pred kamere. Kot so zapisali v komentarju, bo Špela vreme prvič vodila ta petek, in številni se veselijo, da jo bodo spet videli v vlogi, v kateri se znajde več kot odlično.

Morda vas zanima: Vaaau, tega od svetlolase voditeljice ne bi pričakovali, ob TEM so številni ostali odprtih ust (ja, krepko jih je presenetila)

Nekaj časa je ni bilo videti na televiziji, bila je v marketinških vodah, a očitno se je vabila za nadomeščanje Katje resnično razveselila. To delo ji je pisano na kožo, tako da ni nobenega dvoma - šlo ji bo super od rok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan