Ooo, poglejte, koga je Dejan Krajnc v svoji postelji stisnil k sebi, njegova ljubezen je nesporna!

30. 3. 2023
Deli
Dejan Krajnc (foto: Foto: Rok Deželak)
Foto: Rok Deželak

Priljubljeni glasbenik je v zasebnem življenju srečen, saj ima svojo ljubezen.

In to ne samo eno! Dejan Krajnc je že nekaj časa v zvezi s postavno temnolaso Kiaro, kot je pred časom razkril za revijo Story. Takrat je v intervjuju povedal, da razmerja ne skrivata, saj se povsod odpravita skupaj, njegova srčna izbranka pa občasno na svojem Instagram profilu pokaže kakšen lep prizor. Dejan zdaj nastopa pod imenom Dejan Dogaja in žanje uspeh za uspehom.

Preberite si še: Uf, tako intimnega prizora Tanja Ribič še ni pokazala, a šlo je za posebno priložnost (in slika je očarala vse!)

Seveda pa ne pozabi nase in na "polnjenje baterij", saj si je treba nabrati energijo za živahne nastope na odrih. Svoj prosti čas rad preživlja doma, v družbi najbližjih, med katere spadajo tudi hišni ljubljenci. Je eden tistih ljubiteljev živali, ki jim dovoli, da skočijo na njegovo posteljo.

To je pokazal kar sam z ljubko fotografijo - ta je nastala že pred časom. Na njej k sebi stiska prikupno psičko z imenom Shi, ki je očitno zelo privržena svojemu človeku. Gre za psičko pasme kavalir kralja Charlesa, ki slovijo po ljubezni do svojih lastnikov. No, povezava med njima je očitno zelo močna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Dogaja / Fanpage (@dejandogaja_fanpage)

Pred kratkim pa je pokazal, da je v njegov dom prišel nov ljubljenček, majhna in poskočna bela kepica, ki mu zagotovo prinaša veliko veselja! Ob tem je objavil fotografijo in zapisal: Spoznajte našega NOVEGA DRUŽINSKEGA ČLANA 🐶 Predstavljam vam: HENRIJA - HENRI the DOG/AJA." Zagotovo mu v taki družbi ni nikoli dolgčas, verjetno pa se ob vragolijah malega Henrija zabava tudi njegova Kiara, ki ni niti malo ljubosumna na pozornost, ki jo Dejan namenja svojim štirinožnim prijateljem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Dogaja / Fanpage (@dejandogaja_fanpage)

  • Morda vas še zanima: Pogovor z Alenko Košir, ki govori o pomembnih delih telesa, na katere pogosto pozabimo - tudi o stopalih. "Stopala naš edini stik s podlago. Vse informacije o tem, kakšna so tla, kakšni so nakloni, kako moramo mi postaviti telo, katere mišice se morajo aktivirati, dobimo preko stopala," je pojasnila v pogovoru. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.