Uf, tako intimnega prizora Tanja Ribič še ni pokazala, a šlo je za posebno priložnost (in slika je očarala vse!)

29. 3. 2023
Deli
Uf, tako intimnega prizora Tanja Ribič še ni pokazala, a šlo je za posebno priložnost (in slika je očarala vse!) (foto: Instagram/osebni arhiv)
Instagram/osebni arhiv

Njena mlajša hčerka Ela je pred kratkim praznovala 18 rojstni dan in ob tej priložnosti ji je mama namenila zelo posebno voščilo.

Tanja Ribič je očitno bila še posebej raznežena ob dejstvu, da tudi njena mlajša hčerka hitro odrašča in počasi začenja hoditi po svoji življenjski poti. Ob tem se je spomnila začetkov oziroma njenega rojstva in objavila zelo lepo in intimno družinsko fotografijo, na kateri doji svojo novorojenko (ogledate si jo lahko, če podrsate desno).

Preberite še: Nika Urbas razkrila, zakaj je njena zadnjica videti tako noro dobro (gre za trik!), ničesar ni skrivala

"Hvala, ljubljena, da si prišla in nam tako nepopisno polepšala svet, takrat pred osemnajstimi leti…. Moja živaloljubka, človekoljubka, vseljubka in ljubka nasploh…," je zapisala naša priljubljena igralka, ki še sama ne more verjeti, kako hitro beži čas. Tudi Ela je, prav tako kot njena sestra Zala, izjemno simpatično dekle in prava lepotica. Je vitka temnolaska, ki bi se lahko mirno preizkusila tudi v manekenskih vodah.

Morda vas zanima: Ta znani Slovenec po rokah nosi Sašo Lendero, ki tega niti več ne skriva!

Objavljeni prizori razkrivajo, da je bila kot majhna deklica že prava simpatična navihanka in precej podobna svoji mami. Kamor koli jo bo že zanesla življenjska pot, je gotovo, da ji bodo njeni najbližji, mama Tanja, oče Branko in sestra Zala vedno stali ob strani in jo podpirali pri vsemu, kar bo počela.

Zala je že uspešna igralka, ki se uveljavlja v tem poklicu. Gledalci jo zdaj lahko občudujejo v filmu Dedek gre na jug, kjer igra vlogo Esme in navdušuje na kinematografskih platnih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

  • Morda vas še zanima: Pogovor z Alenko Košir, ki opozori na eno dejstvo - na dele telesa, na katera pogosto pozabimo, kot so denimo stopala. Slednja v resnici igrajo veliko vlogo pri pravilnem gibanju. "Stopala naš edini stik s podlago. Vse informacije o tem, kakšna so tla, kakšni so nakloni, kako moramo mi postaviti telo, katere mišice se morajo aktivirati, dobimo preko stopala," je pojasnila v pogovoru. Vabljeni k ogledu.