Opa, Arijanna Sara di Palma je zdaj presenetila s tem, marsikdo od oboževalcev bi se ji z veseljem pridružil

Opa, Arijanna Sara di Palma je zdaj presenetila s tem, marsikdo od oboževalcev bi se ji z veseljem pridružil (foto: POP TV) POP TV
17. 3. 2023

Nikoli ni skrivala dejstva, da so potovanja tista, ki so ji res pisana na kožo. Rada obiskuje druge dežele in spoznava tamkajšnje znamenitosti, kulturo in kulinariko.

Postavno Arijanno Saro di Palma so si gledalci šova Sanjski moški dobro zapomnili. Dobila je veliko oboževalcev, ki ji sledijo na družbenih omrežjih, kjer sama občasno objavi kakšen prizor in jim s tem polepša dan. Pred kratkim je tako pokazala, za katero destinacijo se je odločila zdaj, spakirala kovčke in odšla.

Preberite še: Ta znana slovenska voditeljica je po porodu preoblikovala svoje telo, zdaj razkriva, kako ji je uspelo (fantastična je!)

Lepotica trenutno raziskuje Dubaj, kot gre sklepati po objavljeni fotografiji, pri tem pa nadvse uživa, saj je nasmejana in zelo sproščena. Pred tem si je privoščila malce uživanja v sosednji Italiji, obiskala pa je tudi Malto.

"Potujem zato, da moje življenje ne bi postalo rutinsko," je bila iskrena Arijanna. In s tem se vsekakor strinjamo! Gre za pridobivanje novih izkušenj in širjenje obzorja, kar sama zelo dobro ve.

Ob tem pa ne moremo mimo dejstva, da se ji kulinarični užitki, ki si jih na potovanjih gotovo privošči, niti malo ne poznajo na njeni postavi. Ima ozek pas, kar je jasno vidno zaradi kratkega topa, ki ga nosi. Trebušček je čvrst in mišičast, in jasno je, da še kako pazi na svojo postavo. Mirno si privošči kakšno dobroto ali dve, saj dobro ve, da bo z vadbo pokurila vse odvečne kalorije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma 🌹 (@arijannadipalma)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Najprej me mora nekdo prizadeti," med drugim razkrije mariborski glasbenik Žan Hauptman. Več pa boste izvedeli v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.