Opa, to pa je presenečenje: Uroš Slak skupaj s sinom zapušča Ljubljano in se seli drugam, TO pa je razlog

13. 6. 2022
Deli
Opa, to pa je presenečenje: Uroš Slak skupaj s sinom zapušča Ljubljano in se seli drugam, TO pa je razlog (foto: Pop TV)
Pop TV

Priljubljeni novinar in voditelj je s tem marsikoga presenetil.

Uroš Slak in njegova nekdanja partnerka Petra Kerčmar imata sina Aljaža, na katerega sta nadvse ponosna. Čeprav sta se razšla, imata spoštljiv odnos, na prvem mestu pa jima je vedno njun sin.

Vaaau! Challe Salle ima NORO lep avto, samo poglejte si to razkošje, z njim izstopa tudi na cesti!

Zdaj pa je Uroš marsikoga presenetil - za revijo Lady je namreč dejal, da se z Aljažem iz slovenske prestolnice selita na Dolenjsko. Razlog? Aljaž bo začel obiskovati srednjo šolo v Novem mestu.

"Aljaž ima tam svoje živali, jaz imam svoj vrt, hišo, gozd, ki ga je treba vzdrževati. Jaz sem tam tako in tako že domačin iz Dobrniča, kjer je bila rojena moja mama, in imam dobre odnose s sosedi, prijatelji.

Zelo sem hvaležen sosedu Jožetu, ki med tednom skrbi za Aljaževe živali. Spletla so se dobra prijateljstva – Branko, Jure, Milko, njihove partnerice Majda, Barbi, Zdenka in njihovi otroci, s katerimi se radi družimo. Njihovi otroci so približno istih let kot Aljaž in mislim, da mu bo tamkajšnje življenje dalo neki nov, zdrav pogled na svet."

Vir: revija Lady

Uroš ob tem dodaja, da življenje tam teče drugače kot v Ljubljani ter da so družine bolj povezane med seboj. Prepričani smo, da jima bo tudi tam zelo lepo.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk