Opala! Na TikToku nove podrobnosti POP TV-jevega šova, ki je zagotovo ne bi smeli vedeti!

Opala! Na TikToku nove podrobnosti POP TV-jevega šova, ki je zagotovo ne bi smeli vedeti! (foto: POP TV) POP TV
4. 2. 2022

Mnogi so tole podrobnost spregledali, ne pa kolegica iz uredništva spletne strani Cosmopolitan.si. To je infromacija, ki lahko zaznamuje prihajajočo sezono resničnostnih šovov pri nas. 

Zagotovo se še spomnite Manje Šernek, ki smo jo spoznali v lanski oddaji Ljubezen po domače.

Morda vas še zanima: Bivši Ane Klašnje na robu solz razkril, da se mu je svet po ločitvi povsem sesul in da je veliko prejokal

No, Manja je ena izmed tistih, ki na TikToku radi presenetijo z zabavnimi vsebinami, te pa razkrivajo tudi podrobnosti iz njenega življenja, in to je storila tudi tokrat.

Objavila je video, v katerem se je sicer primarno svojim sledilcem zahvalila za 1 milijon všečkov na TikToku, zraven pa je s sekundnim posnetkom zaslona razkrila tudi podrobnost, ki se nanaša na novo sezono resničnostnega šova Kmetija.

Kot je objavila Manja, se je namreč že prijavila k sodelovanju v novi sezoni enega najbolj priljubljenih šovov pri nas, Kmetija.

Posnetek si sicer lahko pogledate tukaj:

@budalije 2022 bo ludo🍿❤️‍🔥 hvala vam za 1M likeov, hvala da me spremljate - letos me boste še več 😂😂😂😂😂 #budalije #maniatok #millionlikes #novoletonovimozolji ♬ original sound - Mania

Zanimivo pa je, ...

... da je Manja v preteklih intervjujih priznala, da se v šov Ljubezen po domače v resnici ni prijavila sama, ampak da jo je k sodelovanju povabila produkcijska ekipa. 

Zanimivo, se vam ne zdi?

 

Fotografije: POP TV