Oriana Girotto povedala svojo grenko resnico o kilogramih, zdaj je jasno, zakaj je vedno tako zelo vitka

23. 5. 2023

Voditeljica Oriana Girotto je tudi po drugem porodu ohranila svojo vitko postavo in zdaj je jasno, kako ji to uspeva, a njen recept morda ne bo vsem dišal.

Slika 1/2

Voditeljica Oriana Girotto je po štiridesetem letu še drugič postala mamica, a se na njeni postavi to ni kaj veliko poznalo. Seveda je mnoge zanimalo, kako je to mogoče, a zdi se, da je Oriana zelo disciplinirana in prav nič ne prepušča naključju. "Moraš se gibati. Sploh glede na to, da sem dokaj pozno drugič rodila, je treba nekaj narediti, da ostane postava lepa. Telovadim dvakrat na teden, sicer pa vsak dan res veliko hodim, večkrat grem tudi z rolerji z vozičkom, avto uporabljam res dvakrat na mesec," je že pred časom povedala za revijo Lady. Berite dalje ...

Goran Antley

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?