Ota Širca Roš v studiu takole nagajala voditelju, kamere pa vse posnele in tukaj si jo lahko pogledate!

19. 5. 2024
Deli
Ota Širca Roš v studiu takole nagajala voditelju, kamere pa vse posnele in tukaj si jo lahko pogledate! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Ota Širca Roš je bila takole nagajiva in mnogi so se ob tem noro zabavali.

Voditeljica Ota Širca Roš je med vodenjem POP Ina vedno do potankosti urejena in tako je bilo tudi nedavno, ko je bila videti še posebej zapeljiva in mnogi so prav gotovo še z večjim veseljem gledali njeno podobo na malih ekranih. Ota pa je zelo razigrana tudi takrat, ko se kamere ugasnejo in si lahko da malce več duška in naredi vse tisto, kar pred kamerami nikoli ne bi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Tako je bilo tudi nedavno, ko je med napovedjo o slovenskih narečjih ves čas imitirala sovoditelja in ga pri tem skušala zmesti, da bi pred kamerami morda naredil kakšno napako ali pa se morda celo začel na ves glas smejati, kar bi jo verjetno prav gotovo še dodatno motiviralo, da bi mu morda še malček bolj nagajala, kot že sicer to rada počne svojim sodelavcem in sodelavkam.

No, voditelj Simon Vadnjal se ji ni pustil in je lepo odvodil do konca, Ota pa je kljub temu neskončno uživala in se v studiu odlično zabavala. Seveda pa ji pred odhodom v studio ni ostal dolžan niti Simon, ki se je malce pošalil iz njenega topa, ki je plapolal na vse konce in kraje in živel eno povsem svoje življenje, a je bil top vseeno prav zaradi tega mnogim zelo všeč.

Nedavno je POP TV pokazal delček tistega, kar se dogaja v zakulisju, preden voditelji začnejo voditi oddajo in mnogi so bili tako zelo razigrani, da bodo številni presenečeni, saj jih takšnih navadno niso vajeni pred kamerami. In med njimi prav gotovo prednjači Ota Širca Roš, ki kot vse kaže obožuje nagajati svojim sodelavcem in zdi se, da ji oni tega niti malo ne zamerijo.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec