POP TV zdaj ne skriva več, kaj se v zakulisju oddaje dogaja z Oto Širca Roš

12. 4. 2024
Deli
POP TV zdaj ne skriva več, kaj se v zakulisju oddaje dogaja z Oto Širca Roš (foto: POP TV)
POP TV

Ota Širca Roš ne skriva, da je ples njena velika strast.

Voditeljica Ota Širca Roš je med vodenjem POP Ina vedno do potankosti urejena in tako je bilo tudi nedavno, ko je bila videti še posebej zapeljiva in mnogi so prav gotovo še z večjim veseljem gledali njeno podobo na malih ekranih. Ota pa je zelo razigrana tudi takrat, ko se kamere ugasnejo in si lahko da malce več duška in naredi vse tisto, kar pred kamerami nikoli ne bi.

Nedavno je POP TV pokazal delček tistega, kar se dogaja v zakulisju, preden voditelji začnejo voditi oddajo in mnogi so bili tako zelo razigrani, da bodo številni presenečeni, saj jih takšnih navadno niso vajeni pred kamerami. In med njimi prav gotovo prednjači Ota Širca Roš, ki kot vse kaže obožuje ples in priložnost za ples izkoristi vedno in povsod.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Tako je bilo tudi nekajkrat v zadnjem času, ko so jo v zakulisju ujele kamere in pokazale, da Ota zares rada pleše in če nima soplesalca, potem to rada naredi kar s kakšno plišasto igračo, ki ji odlično služi kot soplesalec in pri tem neznansko uživa. A tudi, če je že na voditeljskem "odru", to še ne pomeni, da takrat ne bo pomigala z boki, vse dokler se ne prižgejo kamere.

Ota se ob tem zdi večna lepotica, saj se njena postava tudi po dveh porodih ni kaj veliko spremenila in zdi se, da ima zares odlične gene, ki dopuščajo tudi kakšno napako ali dve na jedilniku in je ob tem še vedno videti odlično in ima ob tem postavo, ki ji jo mnoge prav gotovo zavidajo. To seveda pomeni, da lahko pred kamerami skoči v skoraj vse modne kombinacije in treba je priznati, da je vedno videti izjemno lepo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave