Petra Kerčmar je v prostem času čisto spremenjena in nosi ultra kratke hlače! (FOTO)

27. 3. 2023
Deli
Petra Kerčmar je v prostem času čisto spremenjena in nosi ultra kratke hlače! (FOTO) (foto: Urša Premik)
Urša Premik

Voditeljica oddaje 24ur Petra Kerčmar je v prostem času povsem drugačna in si dovoli, da se tudi povsem sprosti.

Voditeljica Petra Kerčmar je pred malimi ekrani vedno povsem naličena, urejena, njene modne kombinacije pa so zelo stroge, elegantne in takšne, da so mnogim še kako všečne. Seveda pa je zgodba za kamerami in v prostem času povsem drugačna, ko si da Petra nekaj več duška.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Združenje HumanUP (@zdruzenjehumanup)

Ko Petra ne sedi pred kamerami, svoji koži rada privošči, da lahko malo zadiha in si odpočije od težke televizijske maske, ki je znana po tem, da ni nič kaj prijazna do kože in ji ne da kaj veliko dihati. Takrat je Petra povsem sproščena, v udobnih oblačilih in takšna, kot je sicer nikoli ne vidimo.

Mnogi so bili navdušeni, ko so našo lepo voditeljico videli brez ličil in v kratkih hlačah, vsekakor je precej drugačna, a ji naravna lepota še kako lepo pristaja.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem