Ste že videli, kdo je Petro Kerčmar obiskal v redakciji? Te fotografije povejo več kot 1000 besed!

20. 11. 2023
Deli
Ste že videli, kdo je Petro Kerčmar obiskal v redakciji? Te fotografije povejo več kot 1000 besed! (foto: Urša Premik, POP TV/fotomontaža)
Urša Premik, POP TV/fotomontaža

Voditeljica Petra Kerčmar je imela nedavno v redakciji še posebej ljubek obisk.

Voditeljica Petra Kerčmar je nedavno v redakciji 24ur gostila še posebej ljubek obisk in mnogi so se seveda spraševali, kdo je ljubka deklica, ki je prišla delati družbo novinarjem in voditeljem na POP TV. Prikupna lepotička se je v novo okolje povsem vživela in videti je bilo, da se v Petrinem naročju tudi odlično počuti.

Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

Sledilci na Instagramu so se hitro začeli spraševati čigava je ta ljubka mala princeska, med komentarji pa je bilo zaslediti tudi takšne, ki so se spraševali ali je morda na obisk prišla hčerka vremenarke Katje Jevšek, ki je aprila rodila punčko in prvič okusila čare materinstva, ob odhodu na porodniški dopust pa ni skrivala svoje sreče in je povedala, da televizijskih studiev ne bo kaj veliko pogrešala.

No, ugibanja bi se lahko nadaljevala v nedogled, dejstvo pa je, da je bila Petri vloga pisana na kožo in da se je v vlogi začasne varuške odlično znašla, malčica pa se je kot kaže pri njej odlično počutila, saj ni prav nič jokala in je radovedno opazovala vse okoli sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Nad njeno družbo pa je bil kot vse kaže navdušen tudi voditelj Jani Muhič, ki ga nekaj mesecev nismo videli na POP TV, nedavno je za Onaplus povedal, da si je vzel malo premora, prestal pa je tudi operacijo. Zdaj pa se kot kaže odlično počuti in že uživa v odlični prelestni ženski družbi, ki jo ima na POP TV vedno v izobilju.

Vse se zdi, da voditeljem in novinarjem na POP TV nikoli ni dolgčas, ko pripravljajo prispevke, saj je redakcija ves čas polna in tudi prikupnih obiskov jim nikoli ne zmanjka. Mnogi pa so opazili tudi prikupno pričesko voditeljice Petre Kerčmar, ki jo na malih ekranih nikoli ne vidimo, a je treba priznati, da ji takšna sproščena pričeska zelo lepo pristoji in jo noro pomladi.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.