Po porodu je prvič stopila pred TV-žaromete: Tanja Žagar očarala s svojo pojavo in stasom, neverjetna je!

Po porodu je prvič stopila pred TV-žaromete: Tanja Žagar očarala s svojo pojavo in stasom, neverjetna je! (foto: Foto Miro Majcen - @miromajcen) Foto Miro Majcen - @miromajcen
24. 5. 2022

Ta lep prizor bo očaral vse tiste, ki niste gledali zadnje oddaje šova Znan obraz ima svoj glas.

V njej se je namreč pojavila naša pevka Tanja Žagar, to pa je bil njen prvi nastop pred kamerami, odkar je povila svojo drugorojenko, hčerkico Marino. Ponosna mamica pa kljub porodniškemu dopustu ni zanemarila svoje kariere - oboževalcem se redno oglaša prek družbenih omrežij in jim pokaže, kaj počne.

TA znana Slovenka je učiteljica hčerke Alenke Košir, ste vedeli to?! Nas je presenetilo!

No, tokrat je pokazala, kakšna je bila videti v priljubljenem šovu, in čisto navdušila s svojim stasom. Jasno je, da so se ji poporodni kilogramčki hitro stopili, spet je videti tako kot zmeraj. "Res je, to je bil moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo," je ob tem dejala simpatična pevka.

Zagotovo so njen nastop spremljali tudi njeni najdražji, partner Miki, sin Karlo in mala Marina ter pri tem bili zelo ponosni na njo. Ja, drži dejstvo, da Tanja vedno znova dokazuje, kako izjemno profesionalna je. Za seboj ima zavidanja vredno kariero in kilometrino, poleg tega pa še življenjske izkušnje.

Sicer pa bo Tanja kaj kmalu še stopila na odre, tako da jo bodo lahko njeni oboževalci slišali in videli tudi v živo.