Poglejte si, kako je Klemen Slakonja v objem stisnil svojo srčno izbranko Mojco Fatur: Njuna ljubezen je očitna!

Poglejte si, kako je Klemen Slakonja v objem stisnil svojo srčno izbranko Mojco Fatur: Njuna ljubezen je očitna! (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
1. 12. 2020

Priljubljeni slovenski igralec, komik, imitator, pevec in televizijski voditelj Klemen Slakonja ne objavlja prav pogosto slik iz svojega zasebnega življenja.

Prav tako ga ne obeša na velik zvon, a znano je, da sta z igralko Mojco Fatur v srečnem razmerju že lep čas. Imata dva sinova, skupaj pa so zelo povezana družinica. Tokrat pa je Klemen nekolikanj presenetil svoje sledilce na Instagramu in objavil prisrčno fotografijo, na kateri v objemu drži svojo Mojco.

Preberite si še: Igralka Mojca Fatur pri Zvezdani odkrito o tem, kako je neozdravljiva bolezen vplivala na njeno življenje

"Najin prvi skupni intervju. S @faturmojca sva se za @tednik_nedelo po telefonu pogovarjala s Katjo Cah, za fotografije pa je poskrbela kar naša Mila. Dobra stran šolanja na domu je to, da imaš poceni delovno silo ves čas na dosegu roke," je v svojem hudomušnem slogu zapisal Klemen in razkril, da ju je tako lepo v objektiv ujela Mojčina hčerka Mila.

Fotografija je takoj požela veliko všečkov, sledilci in Klemnovi oboževalci so očitno bili navdušeni nad videnim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja)