Poglejte si, kako lepo hčerko ima voditeljica Blažka Müller, videti sta kot sestri, osupljivo lepi

Poglejte si, kako lepo hčerko ima voditeljica Blažka Müller, videti sta kot sestri, osupljivo lepi (foto: Črt Majcen) Črt Majcen
18. 6. 2020

Voditeljica Blažka Müller je dan danes le še redko na televizijskih zaslonih, a se v vseh teh letih ni nič spremenila, izjemna lepotica pa je tudi njena hčerka Stela.

Doktorica in profesorica portugalskega jezika Blažka Müller je nekoč kraljevala na televizijskih zaslonih, zdaj pa je že nekaj časa v akademskih vodah, še vedno pa njena strast ostaja tudi ples.

Izjemno ponosna pa je tudi na svojo lepo hčerko Stelo, ki odrašča v pravo lepotico in že zdaj je jasno, da je lepoto podedovala po svoji lepi mami. Pred časom sta dekleti pozirali druga ob drugi in vsi so ostali brez besed, kakšna lepotica je njena mala princeska. "Prvo mesto na tekmovanju Najmanj podobni mama in hči na svetu!" je ob fotografiji, ki jo je objavila na Facebooku zapisala Blažka.

No, podobnost je vsekakor vidna, lepa Stela je prav tako vilinska, kakor tudi njena mami in zdi se, da bi jo odprtih rok sprejela tudi modna industrija, če bi se nekoč odločila za takšen korak.

Morda vas zanima tudi: Se še spomnite lepe voditeljice Blažke Müller? Tako je videti danes, presenečeni boste