Poletje Ksenije Benedetti bo delovno!

Poletje Ksenije Benedetti bo delovno! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Nova
18. 6. 2018

Dolgoletna šefinja državnega protokola RS, ki 1. oktobra letos odhaja s tega položaja, bo letošnje poletje izkoristila za krajše oddihe po Sloveniji, ob čemer pa se bo temeljito pripravljala na nov izziv, ki jo čaka v januarju prihodnje leto.

Delavna Primorka trenutno izbira svojo novo delavno ekipo, tako nam je ekskluzivno postregla s prvimi imeni gostov in predavateljev na Akademiji: "Poletje bomo z družino deloma preživeli v hrvaški Istri, deloma v Kopru, deloma na Notranjskem, kak dan pa še v Brkinih. Kajti delo na Protokolu poteka kot vsa leta po začrtanem načrtu, odhajam pa 1. oktobra. Poletje bom namenila tudi pripravam na predavanja in vaje na Pedagoški fakulteti v Kopru in na Akademiji za poslovni protokol, ki svoja vrata odpira 17. januarja 2019 v Hotelu Slon v Ljubljani," razkrije Ksenija.

"Gre za 50 ur predavanj, vaj in treningov poslovnega protokola. Gostje predavatelji na Akademiji bodo štirje: Slavko Bobovnik pri temi učinkovit nastop pred kamero (teorija in praktične vaje), Elen Batista Štader pri organizaciji novinarskih konferenc in drugih dogodkov, Vlado Sekirnik (dolgoletni sodelavec iz JGZ Brdo) pri pripravi in izvedbi protokolarnih dogodkov ob hrani in pijači ter Boris Cavazza pri temi javni nastop. Drugo pa bom izvedla sama."

Besedilo: ALOJZ PETROVČIČ // Foto: Goran Antley, Aleksandra Saša Prelesnik, RTV-Slovenija

Priporočamo