Postavna POP TV-jeva voditeljica pokazala, do koga goji neizmerno ljubezen, prizori vas bodo raznežili

Tara Zupančič (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
17. 11. 2021

Nikoli ni skrivala dejstva, kako močno ji srce bije za živali.

Tara Zupančič je zagotovo dama, ki je del svojega srca podarila štirinožnim prijateljem. Obožuje mačke, posebno mesto v njeni duši pa imajo tudi konji, kot je videti iz prisrčnih prizorov, ki jih je pokazala svojim oboževalcem.

Ponosna mamica Natalija Verboten je sinu spekla torto, ki je videti fantastično, navdušila je s svojo spretnostjo

"Najbrž se vidi, da se v blizini zivalic spremenim v najvecjega otročka, s tistim “trapastim” smehom in cviljenjem vred, hihi. Kaj čem, če so pa Ta bitja zame duše brezpogojne ljubezni, svobodne prhutavosti, tople srčnosti in izjemnega zivljenja v trenutku. So kot eni mini sladki utrinki naših občutij in nam vsak dan znova pokazejo, kaj pomeni in kako preprosto je - samo ljubiti," je zapisala simpatično razigrana Tara.

Pri tem ne moremo mimo dejstva, da je tudi v sproščenih trenutkih videti fantastično. Pričeska, ki jo nosi na teh slikah, jo zelo pomladi, dežni plašček pa je trendovski in kot nalašč za potikanja po naravi. Zagotovo nas bo Tara, ki smo jo dobro spoznali kot voditeljico v šovu Zvezde plešejo še večkrat razveselila s tako prisrčnimi prizori, ki ogrejejo srce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)